Τα Νέα της Megasoft

Ιδιαίτερα επιτυχής η συμμετοχή της Megasoft στην επιχειρηματική αποστολή του ΕΒΕΑ στο Κίεβο

Η Megasoft στα πλαίσια επέκτασής της σε ξένες αγορές, με στόχο την προώθηση του επιχειρησιακού λογισμικού PRISMA Win, συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στο Κίεβο.

Στο διήμερο ταξίδι οι εκπρόσωποι της εταιρείας που συμμετείχαν στην αποστολή πραγματοποίησαν συναντήσεις με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της πληροφορικής και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι κάποιες από τις συναντήσεις αυτές θα καταλήξουν σε σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες με πολλαπλά οφέλη. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κίεβο κ. Χάρης Δημητρίου παρέθεσε δεξίωση για τα μέλη της.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι