Τα Νέα της Megasoft

Ημέρες εκπαίδευσης για το δίκτυο συνεργατών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τμήμα Marketing, Megasoft A.E.

Ισχυρό και απόλυτα καταρτισμένο το δίκτυο συνεργατών της Megasoft!

Η μεγάλη επέκταση και ισχυροποίηση του δικτύου συνεργατών της Megasoft, σε συνδυασμό με τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της με νέες εφαρμογές, της επέβαλαν την εγκαθίδρυση ενός νέου θεσμού στην εκπαίδευση και στη μεταφορά τεχνογνωσίας στους συνεργάτες της, με στόχο πάντα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.

Στο διάστημα των τριών τελευταίων μηνών, η εταιρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργάνωσε ημέρες εκπαίδευσης για το δίκτυό της, ενώ ακολούθησαν εξετάσεις πιστοποίησης για όσους συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Χωρίς κανένα κόστος για τους συνεργάτες, με ουσιαστική εκπαίδευση και άψογη οργάνωση, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα και ήδη ένα μεγάλο κομμάτι του δικτύου έχει παραλάβει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
Η εταιρεία θα διοργανώσει και νέους κύκλους εκπαίδευσης και πιστοποίησης, ώστε να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους συνεργάτες να πιστοποιήσουν την εξειδίκευσή τους πάνω στις εφαρμογές PRISMA Win® και να τους ανταμείψει με μία σειρά από οφέλη!

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι