Ισχυροποίηση της συνεργασίας της Megasoft με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Εδώ και 4, περίπου, χρόνια ξεκίνησε η συνεργασία της Megasoft με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ που αφορά την εκπαίδευση των σπουδαστών του τομέα της Αισθητικής πάνω στην εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής.

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής διδάσκονται την εξειδικευμένη εφαρμογή στα πλαίσια εργαστηριακού μαθήματος, αποκτώντας σημαντικές γνώσεις πάνω στον τρόπο αποτελεσματικής οργάνωσης ενός χώρου αισθητικής, παρακολουθώντας σωστά το πελατολόγιο, τις παραγγελίες, την αποθήκη, τα ραντεβού, το ιστορικό των πελατών κτλ που αποτελούν απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη επιχειρηματική λειτουργία. Η Megasoft ήταν παρούσα στις Hμέρες Σταδιοδρομίας - Career Days που διοργανώνει κάθε χρόνο το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τους τελειόφοιτους σπουδαστές του και τους παρουσίασε το πώς μπορούν οι εφαρμογές RPISMA Win να αποτελέσουν ένα ισχυρό εργαλείο ελέγχου, ανάπτυξης και απόλυτης οργάνωσης στα χέρια κάθε επαγγελματία που τις επιλέγει. Οι σπουδαστές, είδαν πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν τις διαχειρίσεις της εφαρμογής όπως τη διαχείριση Reception, όπου καταγράφονται όλα τα ραντεβού και οι ημερήσιες εργασίες ανά πελάτη και ανά αισθητικό, τη διαχείριση πελατών στην οποία μπορούν να τηρούν πλήρες ιστορικό με ανάλυση προσώπου, σώματος και σύντομο ιατρικό ιστορικό, τη διαχείριση παραγγελιών και αποθήκης, αλλά και τη διαχείριση μαζικής αποστολής SMS και e-mail που βοηθά στην εκτέλεση προωθητικών ενεργειών προς τους πελάτες και συμβάλλουν στη εξωστρέφεια της επιχείρησης.

 

Όλοι οι απόφοιτοι της σχολής στον τομέα της αισθητικής που εκπαιδεύονται και ολοκληρώνουν τις σπουδές τους λαμβάνουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης πάνω στην εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής που τους δίνει ένα ουσιαστικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι