Τα Νέα της Megasoft

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι εφαρμογές της Megasoft για το χώρο της ομορφιάς!

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση Beauty Congress, το γεγονός θεσμός για κομμωτές και αισθητικούς, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Το περίπτερο της εταιρείας συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν και οι ίδιοι με τις εφαρμογές και να δουν στην πράξη τις δυνατότητές τους. Έξυπνη διαχείριση reception, πλήρες ιστορικό πελατών, ιατρικό ιστορικό με ανάλυση προσώπου και σώματος, σωστή παρακολούθηση υπαλλήλων, ακριβής έλεγχος ταμείου, πρωτοποριακές υπηρεσίες προσέλκυσης νέων πελατών που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ταχύτητα, ευελιξία και εξέλιξη είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι εφαρμογές και κάνουν τα σαλόνια ομορφιάς που τις επιλέγουν να ξεχωρίζουν!

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι