Το 2009 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τη Megasoft, κατακτήσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει και αυξήσαμε σημαντικά την εγκατεστημένη μας βάση. 'Ολη η ομάδα της Megasoft εργάστηκε με πάθος και συνέπεια και κατάφερε να πάει την εταιρεία ακόμα πιο ψηλά σε ομολογουμένως ιδιαίτερες συνθήκες. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σε όλους τους ανθρώπους της Megasoft και είμαι βέβαιος οτι τίποτα δεν θα ανακόψει την επιτυχημένη ανοδική πορεία της εταιρείας και το 2010!

Αθανάσιος Ντάκουλας, Διευθύνων Σύμβουλος Megasoft A.E.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Megasoft στο Ble - 19/02/2010

Με τη παρουσία συνεργατών και τη συμμετοχή όλου του ανθρώπινου δυναμικού της, η Megasoft πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας. Όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στο restaurant-bar Ble στην παραλία του Αλίμου, διασκέδασαν σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα και έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ο Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας, στον σύντομο χαιρετισμό του αφού έκανε ένα απολογισμό της προηγούμενης επιτυχημένης για τη Megasoft χρονιάς, ευχήθηκε σε όλους ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και το 2010 θα είναι μια ακόμη διακεκριμένη και κερδοφόρα  χρονιά για την εταιρεία.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι