Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή της Megasoft στην 6η Διεθνή Έκθεση Artozyma

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην 6η Διεθνή Έκθεση Artozyma. Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο περίπτερο της Megasoft και γνώρισαν τις εξειδικευμένες εφαρμογές  PRISMA Win® Retail και PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση που καλύπτουν απόλυτα το χώρο των Αρτοζαχαροπλαστείων μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις για τις δυνατότητες που προσφέρουν, την ευελιξία και την ευχρηστία τους.

Οι εφαρμογές PRISMA Win® αποτελούν την ιδανική λύση για τους επιχειρηματίες του κλάδου που ζητούν να απογειώσουν την επιχείρησή τους, καθώς χαρίζουν θεαματική αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης των πελατών, της ικανοποίησης και της πίστης τους, ενώ παράλληλα προσφέρει το συνολικό έλεγχο της επιχείρησης σε αυτούς που τις επιλέγουν!

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι