Τα Νέα της Megasoft

Previous Next

Με επιτυχία η διεξαγωγή των σεμιναρίων της Megasoft στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συνεργατών τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Megasoft στη Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν 23 και 24 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον» και οι συμμετέχοντες έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο διεξαγωγής τους, καθώς από την ουσιαστική κατάρτιση που τους παρείχε το Τμήμα Υποστήριξης της Megasoft πάνω στις εφαρμογές PRISMA Win.

Με στόχο την άμεση και ποιοτική εκπαίδευση, τα σεμινάρια μεταφέρουν στους συνεργάτες της εταιρείας την τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει η Megasoft, καθώς και όλα τα πλεονεκτήματα που θα τους κάνουν ανταγωνιστικούς. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άλλα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας δεδομένου της συνεχούς επέκτασης του δικτύου συνεργατών της Megasoft και με σκοπό οι συνεργάτες να είναι απόλυτα σε θέση, να προσφέρουν στους τελικούς πελάτες, σε οποιαδήποτε πόλη και αν βρίσκονται, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι