Με επιτυχία η διεξαγωγή των σεμιναρίων της Megasoft στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συνεργατών τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Megasoft στην Αθήνα. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο Metropolitan και οι συμμετέχοντες έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο διεξαγωγής τους, καθώς και από την ουσιαστική κατάρτιση που τους παρείχε το Τμήμα Υποστήριξης της Megasoft πάνω στις εφαρμογές PRISMA Win.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win, καθώς και για την νέα εφαρμογή PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου. Η Megasoft πιστή στην φιλοσοφία να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης, σε συνδυασμό με τη συνεχή επέκταση του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών, θα συνεχίσει να διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι