Με επιτυχία η συμμετοχή της Megasoft στο 5o διεθνές φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της εφαρμογής PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου & Κεντρ. Αισθητικής από την Megasoft, στο διήμερο 5οΔιεθνές Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης που πραγματοποιήθηκε 17 και 18 Ιουνίου στο Ε.Κ.Ε.Π. (12χλμ. Αθηνών – Λαμίας).

Οι επισκέπτες για μία ακόμα φορά ήταν χιλιάδες, Έλληνες και ξένοι κομμωτές, στο Φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στην κομμωτική τέχνη.

Η Megasoft κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις με την παρουσία της, συγκεντρώνοντας στο περίπτερο της, σημαντικό αριθμό επισκεπτών που ενημερώθηκαν και πειραματίστηκαν με την βοήθεια Η/Υ, πάνω στην νέα εφαρμογή PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου & Κεντρ. Αισθητικής. Όλοι οι επαγγελματίες έμειναν ικανοποιημένοι από τις δυνατότητες της εφαρμογής και από την απόλυτη κάλυψη που προσφέρει σε όλες τις ιδιαιτερότητες του κλάδου.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι