Με επιτυχία οι Φορολογικές Ημερίδες Συνεργατών

Η Megasoft, στα πλαίσια της σωστής και έγκαιρης πάντα ενημέρωσης του Δικτύου της για όλες τις εξελίξεις στα φορολογικά δρώμενα, πραγματοποίησε στα γραφεία της στην Αθήνα δύο Ημερίδες ενημέρωσης για το Νέο Κ.Φ.Α.Σ. και το Νέο Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας αποκλειστικά και μόνο για τους συνεργάτες της.

Μετά από ένα κατακλυσμό εγκυκλίων και διευκρινιστικών και με τις νέες διατάξεις να ισχύουν ήδη από 1η Ιανουαρίου, όλοι οι επαγγελματίες ήταν εμφανώς μπερδεμένοι για το τι τελικά ισχύει και πώς θα είναι σύννομοι με όλες αυτές τις αλλαγές.
H Megasoft φρόντισε να ενημερώσει τους συνεργάτες της για το τι ακριβώς ισχύει, πώς οι αλλαγές αυτές έχουν υλοποιηθεί στις εφαρμογές της και ήταν διαθέσιμες ήδη από την 1η ημέρα εφαρμογής των νέων διατάξεων και κάλυψε όλες τις απορίες των συνεργατών της, ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους πελάτες τους. Η Megasoft δε σταματά ποτέ να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και διατηρεί πάντα έναν ανοιχτό δίαυλο ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συνεργάτες της για όλα τα θέματα που τους αφορούν.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι