Τα Νέα της Megasoft

Previous Next

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο, που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Με μία εξαιρετικά οργανωμένη και συγκροτημένη παρουσία, η εταιρεία βρέθηκε κοντά στους πελάτες της και παρουσίασε όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών της για την εντατική λιανική. Το ειδικά διαμορφωμένο stand B7 της Megasoft συγκέντρωσε για μια ακόμα φορά πλήθος επαγγελματιών που είχαν την ευκαιρία να δουν και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν απόλυτα τα Super Market, τα Mini Market & τα Περίπτερα και να διαπιστώσουν και οι ίδιοι όλες τις καινοτομίες που εδώ και χρόνια κατατάσσουν τις εφαρμογές της Megasoft στις πρώτες επιλογές των επιχειρήσεων. Τα θετικότερα σχόλια απέσπασαν οι εξειδικευμένες POS εφαρμογές για την εντατική λιανική, η δυνατότητα που έχει η Megasoft να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης για το front office (σημεία πώλησης), το back office μέσω της εμπορικής της διαχείρισης, καθώς και η άμεση πληροφόρηση που είναι διαθέσιμη στο smartphone των επαγγελματιών όταν βρίσκονται εκτός επιχείρησης μέσω του PRISMA Win Live Viewer.

 

Όπως πάντα, όλα τα μηνύματα θα καλυφθούν από το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι