Τα Νέα της Megasoft

Νέο υποκατάστημα της Megasoft στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία τέλεσε η Megasoft τα εγκαίνια του νέου της υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 20 Μαρτίου.
Η ραγδαία ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών, η μεγάλη αύξηση πελατών και η ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία της Megasoft στον χώρο της παραγωγής πρωτοποριακών εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών, επισφραγίστηκαν με τη δημιουργία του νέου υποκαταστήματός της στη Θεσσαλονίκη. 

Το υποκατάστημα, το οποίο στεγάζεται στην οδό Νυμφαίου 87 στον Εύοσμο, βρίσκεται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο και σκοπός του είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της Megasoft στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Διευθύνων σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Megasoft κ. Αθανάσιος Ντάκουλας, στελέχη της εταιρίας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους συνεργάτες από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναπτυξιακή αυτή κίνηση που θα υποστηρίξει και θα ενισχύσει όλο το δίκτυο συνεργατών της Θεσσαλονίκη και των γειτονικών πόλεων. Στο διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που ακολούθησε συμμετείχε μεγάλος αριθμός συνεργατών που παρακολούθησε όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win, κάλυψε απορίες, ενώ ενημερώθηκε για τρόπους αποτελεσματικής προσέγγισης τελικών πελατών μέσω του πωλησιακού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε και τις 2 ημέρες.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι