Τα Νέα της Megasoft

H συστηματική και ουσιαστική εκπαίδευση και η μεταφορά τεχνογνωσίας στους συνεργάτες μας είναι πάντα για εμάς βασικές προτεραιότητες!

Πολυγερινός Ντίνος - Δ/ντής Πωλήσεων Δικτύου Megasoft A.E.

Με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνεργατών ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές PRISMA Win, παρακολούθησαν την παρουσίαση του PRISMA Win® e-commerce, ενώ πήραν μία πρώτη γεύση από τις εφαρμογές PRISMA Win® Εστίαση, PRISMA Win® Delivery και PRISMA Win® Kiosk & Retail των οποίων η επίσημη πρεμιέρα θα είναι το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott της Αθήνας.
Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι συνεργάτες και για το πωλησιακό σεμινάριο αποκλειστικά για την προώθηση των εφαρμογών PRISMA Win.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι