Με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Megasoft!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεργατών της Megasoft σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που τα παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι από 150 συνεργάτες. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε πάνω στις POS εφαρμογές και στην εφαρμογή PRISMA Win Μισθοδοσία.

ο feedback ήταν θετικό όσον αφορά την ουσιαστική κατάρτιση στην πλειοψηφία των συνεργατών που συμμετείχαν καθιστώντας τους, έτσι, έτοιμους να ανταπεξέλθουν σε κάθε απαίτηση και ανάγκη των επαγγελματιών στους οποίους απευθύνονται. Η εταιρεία ανακοίνωσε και την ετήσια συνάντηση συνεργατών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας! Για φέτος η εταιρεία ετοιμάζει μία ημερίδα πέρα από τα συνηθισμένα με άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και πολλές εκπλήξεις, ενώ η εκδήλωση θα κορυφωθεί με ένα party που θα παραθέσει η Megasoft για τους συνεργάτες της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φιλοδοξώντας η συνάντηση να έχει όχι μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά και μια νότα διασκέδασης σε μία ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση η εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα.

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι