Τα Νέα της Megasoft

Η Megasoft συμμετέχει στην Black Friday με έκπτωση 50% στις εφαρμογές της PRISMA Win!

Η Megasoft συμμετέχει στην ενέργεια “Black Friday 2018” και δίνει μία μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να μηχανογραφηθούν με έκπτωση 50%! Από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου όλοι οι επαγγελματίες που θα ζητήσουν να δουν μία δωρεάν παρουσίαση οποιασδήποτε εφαρμογής PRISMA Win και θα την επιλέξουν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, θα επωφεληθούν αποκτώντας τη στη μισή τιμή!

Ο διεθνής θεσμός Black Friday πραγματοποιείται την πιο κατάλληλη χρονικά περίοδο, αφού οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν και την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των εφαρμογών PRISMA Win και να τις αποκτήσουν, αλλά και το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της νέας χρονιάς, ώστε να οργανωθούν και να προσαρμοστούν εκείνοι και το προσωπικό τους στα νέα δεδομένα ενός αξιόπιστου συστήματος μηχανογράφησης!
Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων θα καλυφθεί άμεσα από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι