Τα Νέα της Megasoft

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας για τη συμμετοχή τους στο workshop της Megasoft που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου.

Marketing Dpt

Απολογισμός Megasoft partner workshop

Στο Workshop που διοργανώθηκε από τη Megasoft για το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων από τα τμήματα πωλήσεων και marketing ενδιαφέροντα και χρήσιμα  θέματα σχετικά με: 

 • τις αγορές που κατακτήσαμε με τις ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες μας λύσεις όπως: Εστίαση, Auto-Moto, Κρεοπωλεία, Γεωπονικά καταστήματα, Ηλεκτρονικά καταστήματα κ.ά.
 • εφαρμογές και διαχειρίσεις που εστιάζουν στη μέγιστη και λεπτομερή πληροφόρηση του επιχειρηματία (Report Server & BI)
 • το GDPR και πώς η Megasoft καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού με τις εφαρμογές της PRISMA Win
 • τις προωθητικές ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και που έχουν προγραμματιστεί (Νέα έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, συμμετοχή σε εκθέσεις, συνεργασία με εκπαιδευτήρια όλης της χώρας, case study πελατών κ.α. )
 • τις νέες εφαρμογές της Megasoft που έρχονται....

Σχετικά με το σεμινάριο που παρακολούθησαν οι συνεργάτες στα πλαίσια του workshop, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με τις προτεραιότητες κατά τη διάρκεια των επαφών με τον πελάτη (pre και post sales), τους τρόπους εξασφάλισης της εμπιστοσύνης του, τα χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού customer service κ.ά. που είναι πολύ σημαντικά για κάθε σύγχρονη επιχειρηση που φιλοδοξεί να υιοθετήσει customer centered φιλοσοφία.

Tα workshop και η εκπαιδευτική αυτή διαδικασία θα συνεχιστούν για το δίκτυό μας, ώστε να αναλυθούν και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και γιατί θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο συχνά την ευκαιρία της αμφίδρομης επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων που για εμάς είναι πολύ σημαντική! 


Δώρο για κάθε συμμετέχοντα!

1 άδεια χρήσης PRISMA Win Live Φορητή Τιμολόγηση + το hosting για ένα έτος χάρισε η Megasoft σε όλους τους συμμετέχοντες στο workshop (για δική τους χρήση ή για μεταπώληση).

PRISMA Win Live Φορητή Τιμολόγηση

Η έκδοση Φορητή Τιμολόγηση συμπεριλαμβάνει την έκδοση Viewer και την έκδοση Παραγγελίες – Εισπράξεις – Απογραφές και σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να καταχωρήσετε παραστατικά αγοράς, να εκδώσετε συγκεντρωτικά δελτία και τιμολόγια σε εκτυπωτή, να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά, να διαχειριστείτε τις παραλαβές των ειδών σας και όλα αυτά από το smartphone ή το tablet από όπου και αν βρίσκεστε.

pda wf68 01

Δείτε τα χαρακτηριστικά

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι