Μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά για τη Megasoft!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2008 για τη Megasoft και αυτό αποδεικνύεται με την αύξηση των νέων εγκαταστάσεων PRISMA Win. 2182 νέοι πελάτες εμπιστεύτηκαν το 2008 τις εφαρμογές PRISMA Win για την οργάνωση της επιχείρησης τους και έρχονται να προστεθούν στους δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που αριθμεί η εταιρεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Ενδεικτικά την τελευταία πενταετία η τάση της αύξησης είναι ξεκάθαρη και κατατάσσει τη Megasoft στις πρώτες επιλογές των επιχειρήσεων για τη μηχανογράφησή τους.

Ο Διευθύνων σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Megasoft, κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας δήλωσε: "Ξεπεράσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας. Το αποτέλεσμα προέρχεται από μία συλλογική, έντονη και συνεχή προσπάθεια προσφοράς πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων καθώς και άψογων υπηρεσιών υποστήριξης στους συνεργάτες και στους πελάτες μας, που τόσο χρόνια μας εμπιστεύονται. Θα συνεχίσουμε με την ίδια πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και με ακόμα περισσότερη ενίσχυση του δικτύου συνεργατών μας, που σε συνδυασμό με σωστές στρατηγικές επιλογές, είμαστε βέβαιοι ότι και το 2009 θα είναι μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, ξεπερνώντας κάθε κρίση της αγοράς!"

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι