Προτείνετε το στυλ που ταιριάζει στους πελάτες σας εύκολα, γρήγορα, απλά και χωρίς … ατυχή πειράματα!

Νέα ασυναγώνιστη εφαρμογή για τα Κομμωτήρια & Κέντρα Αισθητικής

Στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης συνεργατών της η Megasoft, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, μεταξύ άλλων, παρουσίασε και μία νέα αποκλειστικότητα για τον χώρο της ομορφιάς. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο και αποκλειστικά και μόνο από τη Megasoft, η εφαρμογή PRISMA Win® Hairstudio, που αποτελεί την ασυναγώνιστη λύση για τα Κομμωτήρια & Κέντρα Αισθητικής.

Νέο χρώμα, μοντέρνο hairstyle, πρωτότυπο μακιγιάζ, νέες ιδέες; Τίποτα δεν είναι αδύνατο με τη νέα διαχείριση PRISMA Win® Hairstudio!

Προτείνετε το στυλ που ταιριάζει στους πελάτες σας εύκολα, γρήγορα, απλά και χωρίς … ατυχή πειράματα!! Με τη χρήση πολλαπλών κριτηρίων, όπως τη μορφή προσώπου, το μήκος και τη ποιότητα μαλλιών, το χρώμα ή το ύφος και την απλή εισαγωγή φωτογραφίας του πελάτη παρουσιάζει την εικόνα του με νέο χρώμα, νέο κούρεμα, νέο στυλ, πρωτότυπο μακιγιάζ κ.α. Η εφαρμογή είναι διάθεση και έχει ήδη επιλεγεί από πολλούς επαγγελματίες της ομορφιάς.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι