Τα Νέα της Megasoft

Τώρα, τα σύγχρονα Βιβλιοχαρτοπωλεία, έχουν την εφαρμογή τους!

Νέα εφαρμογή PRISMA Win Bookstore Management απο τη Megasoft!

H Megasoft συνεχίζει να σχεδιάζει εξειδικευμένες εμπορικές εφαρμογές με στόχο να καλύψει όσο το δυνατών περισσότερες κάθετες αγορές και να προσφέρει στους πελάτες της, την απόλυτη λύση για την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των επιχειρήσεων. Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί η νέα εφαρμογή PRISMA Win® Bookstore Management.

Πρόκειται για μία πλήρη εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου βιβλιοπωλείου και βιβλιοχαρτοπωλείου. Στα πλαίσια προώθησης και προβολής της νέας εφαρμογής, η Megasoft συμμετείχε στην έκθεση «Χαρτοσχολική – Computer Line 2008» που αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα στον τομέα του βιβλιοπωλείου, χαρτοπωλείου, των σχολικών ειδών αλλά και όλων των παρεμφερών εμπορικών δραστηριοτήτων (είδη γραφείου, αναλώσιμα υπολογιστών κ.α.). Η εφαρμογή κέρδισε τις εντυπώσεις για την εξειδίκευση της στις ανάγκες του σύγχρονου βιβλιοπωλείου και βιβλιοχαρτοπωλείου και ήδη επιλέχθηκε από μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Megasoft, πειραματίστηκαν με την εφαρμογή και διαπίστωσαν οι ίδιοι το πόσο αποτελεσματικά μπορεί να συντελέσει στην καλύτερη οργάνωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι