Τα Νέα της Megasoft

Νέα εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κομμωτηρίου

Τη νέα της εφαρμογή PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου ανακοίνωσε η Megasoft. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης το οποίo απευθύνεται σε κάθε κομμωτήριο με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την σωστή οργάνωσή του, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα και ανάπτυξη.

 

Στα πλαίσια προώθησης και προβολής του προϊόντος η Megasoft συμμετείχε στην Κλαδική, Διεθνή Έκθεση «Beauty 2007» για τον χώρο της κομμωτικής και της αισθητικής. Η εφαρμογή κέρδισε τις εντυπώσεις για την απόλυτη κάλυψη που προσφέρει στις ιδιαιτερότητες του κλάδου της κομμωτικής. Η νέα εφαρμογή PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου θα παρουσιαστεί και στην έκθεση Διεθνές Φεστιβάλ Κομμωτικής τέχνης 2007 όπου θα συμμετέχει η Megasoft και θα πραγματοποιηθεί 17 & 18 Ιουνίου. Η εφαρμογή PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου είναι διαθέσιμη και έχει ήδη επιλεχθεί από πολλές επιχειρήσεις του χώρου.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι