Τα Νέα της Megasoft

Εξειδικευμένη εφαρμογή για Εταιρείες Εθνικών Μεταφορών, Πρακτορείων, Διαμεταφορών και Διανομών Εμπορευμάτων

Νέα εφαρμογή PRISMA Win Εθνικές Μεταφορές

Τη νέα της εφαρμογή PRISMA Win® Εθνικές Μεταφορές ανακοίνωσε η Megasoft. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη εφαρμογή που ήρθε για να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες των Εταιρειών Εθνικών Μεταφορών, Πρακτορείων, Διαμεταφορών και Διανομών Εμπορευμάτων.

Προσφέρει δυνατότητες όπως: Διαχείριση Προμηθευτών, Ανταποκριτών, Διάφορων Πιστωτών, Τιμοκατάλογοι (Ταρίφες), πίνακες Εξόδων Φορτωτικών, Προεγγραφές - Παραγγελίες Μεταφοράς, Διαχείριση Αντικαταβολών, Ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων (Κεντρικό - Υποκαταστήματα) Διαχείριση Στόλου (Συντήρηση - Έξοδα και γενικότερα παρακολούθηση οχημάτων και οδηγών) διαθέτοντας και όλα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας των εφαρμογών PRISMA Win, ταχύτητα, αξιοπιστία, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.
Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη και έχει ήδη επιλεγεί από μεγάλες και γνωστές εταιρείες Εθνικών Μεταφορών.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι