Νέες συνεργασίες με Ελληνικά Εκπαιδευτήρια

Τη στήριξη των ελληνικών εκπαιδευτηρίων κάθε βαθμίδας συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά η Megasoft με τη δωρεάν χορήγηση των εμπορικών και λογιστικών της εφαρμογών PRISMA Win για την εκπαίδευση των σπουδαστών τους!

Στη λίστα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προστέθηκαν πρόσφατα το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας όπου χορηγήθηκαν στο τμήμα Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών οι εφαρμογές PRISMA Win Maximum Εμπορική Διαχείριση με τα Module Διαχείριση Ειδικών ΣυμφωνιώνΑντίστοιχα Είδη και ΕφαρμογέςΔιαχείριση Barcodes και Loyalty Card, καθώς και η πλήρης λογιστική σουίτα (έσοδα-έξοδα, γενική λογιστική, μισθοδοσία). Η εγκατάσταση των εφαρμογών έγινε σε 10 εργαστηριακές θέσεις από τις οποίες οι μαθητές του Δημόσιου σχολείου θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να εξασκηθούν πάνω στις εφαρμογές αποκτώντας ένα ακόμη εφόδιο στην αυριανή τους σταδιοδρομία.

Επίσης, στην Τουριστική Σχολή του ΙΕΚ Πελοποννήσου (Άργος) και συγκεκριμένα στην ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, παραχωρήθηκαν σε 12 θέσεις εργασίας οι εξειδικευμένες POS εφαρμογές PRISMA Win Restaurant-café για τη διαχείριση και οργάνωση χώρων Εστίασης, καθώς και η εφγαρμογή PRISMA Win Mobile για την ασύρματη παραγγελιοληψία. Με τη γνώση των εφαρμογών, οι σπουδαστές αποκτούν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, μιας και η υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών, ειδικά στον απαιτητικό τουριστικό και επισιτιστικό τομέα είναι, πλέον, πραγματικότητα!

Έπεται η συνεργασία της εταιρείας και με άλλα εκπαιδευτήρια σε όλη τη χώρα, συμβάλλοντας στην παροχή τεχνογνωσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους αυριανούς επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς εργασίας!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι