Τα Νέα της Megasoft

Previous Next

Νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις!

Μία θετική εξέλιξη για την εταιρία που ήρθε μετά από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, σωστών και προσεκτικών επιχειρηματικών επιλογών, πελατοκεντρικών υπηρεσιών και προσφοράς σε καινοτόμα προϊόντα, μα πάνω από όλα ειλικρίνειας, σταθερότητας και απόλυτου επαγγελματισμού, που δεν άφησαν περιθώρια για ανακοπή της ανοδικής της πορείας, ακόμα και σε αναμφισβήτητα δύσκολες συγκυρίες.


H Megasoft απέκτησε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που βρίσκονται επί της Λ. Κηφισού, σε ένα πολύ κομβικό σημείο, μόλις λίγα μέτρα από τη διασταύρωση με τη Λ. Αθηνών, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες της εταιρίας από τους δύο κεντρικούς οδικούς άξονες των Αθηνών.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολικά 1.600m2 και σύντομα θα μεταφερθούν εκεί όλες οι λειτουργίες και τα τμήματα της εταιρείας, με σκοπό να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για επέκταση.
Επιπλέον, η εταιρία απέκτησε και ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης 600 m2 .
Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη για την εσωτερική διαρρύθμιση των νέων γραφείων έχει αναλάβει διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο που θα σχεδιάσει και θα δημιουργήσει ένα χώρο εντελώς διαφορετικό από τους συμβατικούς, ένα πρότυπο μοντέρνο περιβάλλον που θα παραπέμπει στην πληροφορική του μέλλοντος!
Οι εργασίες διαμόρφωσης ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος Αυγούστου!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι