Νέοι πιστοποιημένοι συνεργάτες!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και με ένα μεγάλο αριθμό νέων πιστοποιήσεων τα εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεργατών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η πλειοψηφία των συνεργατών έχει συμμετάσχει στη διαδικασία και είναι, πλέον, άψογα καταρτισμένη και πιστοποιημένη στις εμπορικές, αλλά και στις POS εφαρμογές.  Επισημαίνεται ότι, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες απολαμβάνουν και μια σειρά από προνόμια όπως leads, υποστήριξη σε ενέργειες marketing κ.ά.  

Η διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης θα συνεχιστεί και θα πραγματοποιηθεί και πάλι το φθινόπωρο για τους νέους μας συνεργάτες.  Επισημαίνουμε ότι, όσοι συνεργάτες πιστοποιημένοι και μη χρειάζεστε επιπλέον εκπαίδευση σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ή διαχείριση μπορείτε να τη ζητάτε από το τμήμα πωλήσεων χονδρικής ή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκπαίδευσης καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανεξάρτητα από τις προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις.

 Θερμά συγχαρητήρια στους συνεργάτες που συμμετείχαν με επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι