fbpx

Εκτυπώνετε ετικέτες για τα ράφια σας αλλά θέλετε να εκτυπώσετε μόνο για τα είδη που η τιμή barcode παρουσιάζει διαφορά με την τιμή λιανικής με ΦΠΑ; Μπορείτε εύκολα μέσα από την εμπορική σας διαχείριση!
Έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ετικέτες για το ράφι μόνο για τα είδη που η τιμή barcode παρουσιάζει διαφορά με την τιμή λιανικής με ΦΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα, στη Διαχείριση Ετικετών – Barcode της Αποθήκης επιλέγοντας Αναζήτηση θα δείτε την παράμετρο:
Εμφάνιση ειδών των οποίων η τιμή barcode διαφέρει από την τιμή λιανικής με ΦΠΑ, που εάν επιλέξετε θα τυπωθούν καρτελάκια μόνο για τα είδη που έχουν γίνει αλλαγές στην τιμή λιανικής με ΦΠΑ.

 

diaxeirisi etiketwn barcode1

 

Είναι σημαντικό να έχει προηγηθεί Ανατίμηση Ειδών επιλέγοντας Ενημέρωση Τιμής Barcode από το σχετικό πλήκτρο για μία φορά και στη συνέχεια να ακολουθήσει η διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω. 

 

diaxeirisi etiketwn barcode2

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Αυτοματοποιήστε τον τρόπο που δημιουργούνται οι περιγραφές των ειδών σας στην Αποθήκη και αποκτήστε ομοιομορφία στις περιγραφές αλλά και πιο άμεση πληροφόρηση με μια ματιά.  

Στη διαχείριση της Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε αυτόματα την Περιγραφή του είδους από τα πεδία που εσείς επιθυμείτε και ορίζετε! Πιο συγκεκριμένα, στις παραμέτρους εφαρμογής της Αποθήκης στην Προεπιλογή Περιγραφής κατά την Εισαγωγή Νέου Είδους μπορείτε να επιλέξετε να συντίθεται η Περιγραφή παίρνοντας στοιχεία από τα Παραμετρικά Πεδία, τις Ομάδες Είδους και την Περιγραφή Β΄ που θα ορίσετε.

 

perigrafi eidous

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

Προκειμένου να είστε πάντα ενημερωμένοι και να βλέπετε όλα τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις σας ανά πάσα στιγμή με ευκολία από το smartphone σας, η Megasoft σας προσφέρει τη δυνατότητα συγχρονισμού των συμβάντων του ημερολογίου της εμπορικής σας διαχείρισης PRISMA Win, με το ημερολόγιο της Android συσκευής σας. Αυτό επιτυγχάνεται πολύ απλά με την εγκατάσταση της υπηρεσίας PRISMA Live στους λογαριασμούς της Android συσκευής σας η οποία φροντίζει για τη συνεχή και αυτόματη ενημέρωση των δεδομένων του PRISMA Win Live, από την εμπορική σας διαχείριση. Η ενημέρωση αφορά και τρίτες εφαρμογές όπως το ημερολόγιο της συσκευής σας, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να φιλτράρετε τα συμβάντα, ώστε να συγχρονίζονται μόνο ομάδες που αφορούν συγκεκριμένο χρήστη της εμπορικής διαχείρισης.

 

emporiko live

 

emporiko live.2

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

Καλύπτει τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν τεχνικά έργα, εργολαβίες και πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και συμβάλλει στο σωστό έλεγχο των εσόδων-εξόδων, των κινήσεων πελατών /προμηθευτών και του ταμείου, με βάση τις λειτουργίες της επιχείρησης στις οποίες γίνεται συγκέντρωση του κόστους.

Βασικά πλεονεκτήματα & λειτουργίες:

 • Παρακολούθηση εσόδων, εξόδων και ταμείου κατά κέντρο κόστους.
 • Κίνηση πελατών, προμηθευτών ανά κέντρο κόστους.
 • Διαχείριση και παρακολούθηση πολλαπλών κέντρων κόστους, διαχρονικά (ανεξαρτήτως οικ. Χρήσης).
 • Κατανομή είδους στα κέντρα κόστους σε ποσότητα και αξία ανά παραστατικό.
 • Κοστολόγηση έργου κατά κέντρο κόστους.
 • Καρτέλες και υπόλοιπα πελατών – προμηθευτών, ανά κέντρο κόστους.
 • Ομαδοποίηση και δυνατότητα ορισμού παραμετρικών πεδίων κέντρων κόστους.

Γνωρίστε και εσείς τώρα το Module PRISMA Win Διαχείριση Παρτίδων! Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft.

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

H Megasoft διαθέτει μία εξειδικευμένη διαχείριση παρτίδων που συνδέεται με τις εμπορικές της εφαρμογές και δίνει μία ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση προϊόντων για τα οποία είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείται επ’ ακριβώς η πορείας τους καθώς επίσης και να υπάρχει κάποιος διαχωρισμός  μεταξύ όμοιων προϊόντων.

Ποια είδη είναι απαραίτητο να παρακολουθούνται σε παρτίδες;

 • τρόφιμα
 • ευπαθή προϊόντα
 • προϊόντα με ημερομηνία λήξης
 • εποχιακά
 • φάρμακα
 • παραϊατρικά
 • ιατρικά εργαλεία
 • αναλώσιμα
 • ηλεκτρικές συσκευές κ.ά

Ποιες είναι οι βασικές δυνατότητες που προσφέρει η διαχείριση;

 • παρακολούθηση υπολοίπων ανά προμηθευτή ή & παραστατικό αγοράς
 • διαχείριση τιμοκαταλόγου ανά παρτίδα
 • υπολογισμός τιμής πώλησης του είδους βάσει πραγματικού κόστους διάθεσης
 • επιστροφή των εμπορευμάτων βάσει προμηθευτή
 • ημερομηνίας αγοράς και ημερομηνίας λήξης
 • παρακολούθηση εγγυήσεων µε διαχείριση οριζόμενης ημερομηνίας λήξης  κ.ά.

 

Παραδείγματα

Η διαχείριση παρτίδων είναι απαραίτητη για λόγους ιχνηλασιμότητας των προϊόντων και για την παρακολούθηση διαθεσιμότητας των ειδών της αποθήκης με μεγαλύτερη ανάλυση, ενώ παράλληλα μπορεί να εφαρμοστεί και σε ένα ακόμα μεγάλο αριθμό περιπτώσεων.  

 • Η Διαχείριση παρτίδων εξυπηρετεί περιπτώσεις όμοιων προϊόντων που αγοράζονται π.χ. από δύο διαφορετικούς προμηθευτές και οι τιμές αγοράς μεταξύ τους έχουν μεγάλη απόκλιση. Σε αυτή την περίπτωση δημιουργούμε δύο διαφορετικές παρτίδες ανά προμηθευτή ενώ κατά την καταχώρηση των τιμολογίων αγοράς ενημερώνονται αυτόματα οι αντίστοιχες παρτίδες.
 • Άλλη περίπτωση είναι η ανάγκη να διαχωριστεί το υπόλοιπο ενός είδους ανά θέση αποθήκης ορίζοντας δύο διαφορετικές παρτίδες ή και περισσότερες ανάλογα με τους χώρους.

 

Συνδυάστε τη Διαχείριση Barcodes με τη Διαχείριση Παρτίδων και εκτυπώστε την ημερομηνία λήξης του προϊόντος!

partides barcodeΓια τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται είδη με παρτίδες, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης στο barcode της ημερομηνίας λήξης της παρτίδας. Αυτό εξυπηρετεί τη δημιουργία ετικέτας για ευπαθή προϊόντα και γενικότερα για είδη που λήγουν.

Η δυνατότητα αυτή λειτουργεί συνδυαστικά με τη Διαχείριση Παρτίδων.  

Δυνατότητα διαχείρισης των παρτίδων και από το smartphone ή το tablet σας!

Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν την εφαρμογή PRISMA Win Live μπορούν εκτός από τα είδη τους να διαχειριστούν  και τις παρτίδες που επιθυμούν να διακινήσουν!

Η διαχείριση είναι πολύ απλή και αρκεί να γίνει η επιλογή της ποσότητας προς πώληση ανά παρτίδα στην τιμολόγηση με παράλληλη συνεχή ενημέρωση για τη διαθεσιμότητά τους.

Γνωρίστε και εσείς τώρα το Module PRISMA Win Διαχείριση Παρτίδων! Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft.

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι