Είναι λογικό κάποιες συμφωνίες να διαφοροποιούνται από προμηθευτή σε προμηθευτή και από πελάτη σε πελάτη ανάλογα τον τζίρο, τα προϊόντα ή άλλους παράγοντες. Όταν η δυνατότητα ορισμού εμπορικής πολιτικής ανά Πελάτη ή Προμηθευτή είναι απαραίτητη, η εφαρμογή έχει τη λύση!

Η διαχείριση Ειδικές συμφωνίες είναι μία extra διαχείριση (Module) των εμπορικών εφαρμογών και προσφέρει τη δυνατότητα ορισμού Εμπορικής Πολιτικής ανά Πελάτη / Προμηθευτή.
Αναλυτικότερα: Για κάθε πελάτη / προμηθευτή μπορούν να οριστούν ειδικές τιμές ή εκπτώσεις, ανεξάρτητες των σταθερών τιμοκαταλόγων, για συγκεκριμένα είδη ή υπηρεσίες, είτε ομάδες αυτών. 
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα οι τιμές ή οι εκπτώσεις να προκύπτουν βάσει προκαθορισμένων ορίων ποσοτήτων και να ισχύουν για συγκεκριμένη ημερολογιακή περίοδο και συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

eidikes symfonies

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Είστε στην οθόνη της Τιμολόγησης και θέλετε να τιμολογήσετε παραγγελίες που είναι σε εκκρεμότητα;

Δε χρειάζεται να μεταβείτε στις παραγγελίες για να αναζητήσετε εκείνες που θέλετε, αλλά απευθείας μέσα από την Τιμολόγηση επιλέγετε το πλήκτρο Εκκρεμείς Παραγγελίες.

Με την επιλογή του πλήκτρου εμφανίζεται η οθόνη Ομαδική εκτέλεση παραγγελιών στην οποία μπορείτε ορίζοντας τα φίλτρα που επιθυμείτε και πατώντας εκτέλεση φίλτρου να έχετε στην οθόνη σας τις εκκρεμείς παραγγελίες που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης.

Κατόπιν, επιλέγετε τις παραγγελίες που επιθυμείτε και πατάτε το πλήκτρο Εκτέλεση παραγγελίας. Οι παραγγελίες μεταφέρονται αυτόματα στην οθόνη της Τιμολόγησης για να τις τιμολογήσετε!

EKKREMEIS PARjpg

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Θέλετε να γνωρίζετε κάθε στιγμή ποιες ενέργειες έχουν εκτελεστεί στην Τιμολόγηση; Βρήκατε μία λάθος μεταβολή σε έναν πελάτη και θέλετε να δείτε ποιος χειριστής την έχει εκτελέσει; Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε! 

Στα Αρχεία υπάρχει η διαχείριση Καταγραφή Ενεργειών χειριστών. Μέσω της διαχείρισης αυτής έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε πληροφορίες σχετικά με ενέργειες που εκτελούνται από τους χειριστές όπως η νέα εγγραφή, η μεταβολή ή η διαγραφή ανά χειριστή και με την ημερομηνία κάθε ενέργειας. Η καταγραφή ενεργειών αφορά σε βασικές διαχειρίσεις όπως αυτές των πελατών, των προμηθευτών, της αποθήκης και των κινήσεων.

katagrafh energeiwn

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Η σωστή εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών σας που είναι σε εκκρεμότητα μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες;

Δε θέλετε να ξεχνιούνται παλιές παραγγελίες και να παρατηρούνται μεγάλες αναμονές; Η εφαρμογή σας έχει τη λύση!  

Όταν θέλετε να εκτελέσετε ομαδικά Παραγγελίες Πελατών σας και επιθυμείτε να εξυπηρετήσετε πρώτα εκείνους που έχουν βάλει πρώτοι τις παραγγελίες τους, ώστε να μην τους καθυστερήσετε τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε προτεινόμενη ποσότητα βάσει Χρονικής προτεραιότητας. Η εφαρμογή σας θα φροντίσει να εκτελέσει τις παραγγελίες βάσει χρονικής προτεραιότητας ώστε να εξυπηρετηθούν πρώτες οι παραγγελίες των πελατών σας που έβαλαν πρώτοι τις παραγγελίες τους και σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα που έχετε στα είδη σας.

epilektikh ektelesh paraggelias

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που χρειάζεστε άμεση και ακριβή πληροφόρηση για να διασφαλίσετε την καλή σχέση με τον πελάτη σας. Μια τέτοια στιγμή είναι και η Τιμολόγηση και η πληροφορία που χρειάζεστε; ...όλα τα κινηθέντα είδη του πελάτη σε μία οθόνη!

Κατά τη διαδικασία έκδοσης παραστατικού, εφόσον επιλέξετε πελάτη, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα κινηθέντα είδη του πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στην Τιμολόγηση. Για κάθε είδος που έχει κινηθεί βλέπετε σημαντικές πληροφορίες όπως την ποσότητα, το ποσοστό έκπτωσης και την τιμή που είχε τιμολογηθεί το είδος παλιότερα. Με αυτό τον τρόπο είστε κάθε στιγμή ενημερωμένος για τις προηγούμενες τιμές στις οποίες έχει αγοράσει ο πελάτης σας ή τυχόν εκπτώσεις που του είχατε κάνει.  Τα κινηθέντα είδη πελατών προβάλλονται αναλυτικά (δηλαδή κάθε είδος επαναλαμβάνεται με την ημερομηνία και την τιμή που έχει πουληθεί κάθε φορά), αλλά και συγκεντρωτικά (κάθε είδος προβάλλεται με τη συνολική ποσότητα που έχει πουληθεί και με τη μέση τιμή πώλησης).

kinithenta eidh

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι