fbpx

Θέλετε να μη σας ξεφεύγει τίποτα στη διαχείριση της επιχείρησή σας; Η εφαρμογή σας, σας προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό αναφορών που σας γλιτώνει από λάθη που κοστίζουν. Μια τέτοια εκτύπωση είναι και η κατάσταση με τα παραστατικά εκτός Ημερών Πίστωσης. 

Η εκτύπωση στις Πληροφοριακές εκτυπώσεις Πελατών, σας δίνει εικόνα για τα ποια παραστατικά έχουν υπερβεί το όριο των ημερών πίστωσης που έχετε ορίσει στην Κίνηση, ώστε να λάβετε τα μέτρα σας!

parastatika ektos hmerwn pistwshs

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

Τόσα πολλά είδη στις  παραγγελίες, στις πωλήσεις και στις αγορές και εσείς ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο; Υπάρχει ένας τρόπος να βρείτε αμέσως αυτό που ψάχνετε χωρίς να χάσετε χρόνο... 

Στην οθόνη των Παραγγελιών, των Αγορών και των Πωλήσεων μία σημαντική δυνατότητα σας διευκολύνει πολύ όταν το πλήθος των ειδών που συμπεριλαμβάνονται στην παραγγελία ή στο παραστατικό είναι μεγάλο και εσείς θέλετε να αναζητήσετε γρήγορα κάποιο από αυτά. Με τον συνδυασμό των πλήκτρων ctrl +F μπορείτε να συμπληρώσετε τον κωδικό, την περιγραφή ή το βοηθητικό κλειδί του είδους που αναζητάτε στο pop up Αναζήτησης είδους που σας εμφανίζεται και να το βρείτε αμέσως!

anazhthsh eidous

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Όταν βρίσκεστε στον χώρο του πελάτη σας και θέλετε να καταχωρήσετε παραγγελία ή να τον τιμολογήσετε, άλλη μια σημαντική πληροφορία, εκτός φυσικά από το υπόλοιπό του, είναι και το πλαφόν που έχετε ορίσει για τον συγκεκριμένο πελάτη.

Αυτή την πληροφορία σας τη δίνει η εφαρμογή PRISMA Win Live όταν επιλέγετε τον πελάτη.  Η δυνατότητα είναι παραμετρική και μπορείτε να την επιλέξετε από τις Ρυθμίσεις της Τιμολόγησης και των Παραγγελιών απλά τσεκάρωντας: Προβολή πλαφόν κατά την επιλογή πελάτη.

Plafon pelath live

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Διαθέτετε στόλο οχημάτων; 
Εκτελέστε ομαδικά παραγγελίες πελατών σε παραστατικά και επιλέξτε να μεταφερθούν τα εμπορεύματα με συγκεκριμένο όχημα. Μάθετε πώς...

Για να εξυπηρετηθούν οι περιπτώσεις εταιριών που διαθέτουν στόλους οχημάτων, κατά την ομαδική εκτέλεση παραγγελιών πελατών προστέθηκε η δυνατότητα ο χειριστής να μπορεί να επιλέξει το όχημα (αριθμό κυκλοφορίας) με το οποίο θα μεταφερθούν τα εμπορεύματα από το αντίστοιχο πεδίο που προστέθηκε. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θα επιλέξει ο χειριστής το όχημα, αυτός ο αριθμός κυκλοφορίας θα έρθει στο τιμολόγιο, αν δεν επιλέξει και αφήσει το πεδίο κενό τότε έρχεται στο τιμολόγιο το όχημα που έχει οριστεί από την παραγγελία.

orismos oxhmatos sthn ektelesh paraggeliwn

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Η παρακολούθηση των προθεσμιών των πληρωμών είναι για εσάς πονοκέφαλος; Θέλετε να μη σας ξεφεύγει τίποτα και να είστε πάντα on time στις πληρωμές των προμηθευτών σας; Μάθετε τον τρόπο!

Η εμπορική εφαρμογή σας, σας προσφέρει αυτόματη δημιουργία συμβάντος στο Ημερολόγιο με υπενθύμιση για τα παραστατικά αγορών με ημέρες πίστωσης. Για τα παραστατικά αγορών που έχουν ημέρες πίστωσης η εφαρμογή σας δημιουργεί αυτόματα συμβάν στο Ημερολόγιο με υπενθύμιση. Η εφαρμογή βλέπει την ημερομηνία του παραστατικού, λαμβάνει υπόψιν τις ημέρες πίστωσης και ορίζει την ημερομηνία που θα καταχωρηθεί το συμβάν. Η δυνατότητα είναι παραμετρική και ορίζεται από τις Παραμέτρους εφαρμογής Αγορών επιλέγοντας Αυτόματη δημιουργία υπενθύμισης με βάση τις ημέρες πίστωσης. 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι