Οι αναφορές και οι εκτυπώσεις που εξάγετε από την εφαρμογή σας, σας προσφέρουν δυνατότητες ορισμού φίλτρων και επιλογής ρυθμίσεων, έτσι ώστε η εμφάνιση της πληροφορίας να ικανοποιεί τις δικές σας προτιμήσεις. 

Η εφαρμογή σας προσφέρει δυνατότητα σε όλες τις Εκτυπώσεις να μπορείτε να συμπληρώνετε για κάθε πεδίο τα δεκαδικά ψηφία που επιθυμείτε να εμφανίζονται. Στην οθόνη των φίλτρων Εκτυπώσεων επιλέγοντας Εμφάνιση στην καρτέλα Δεκαδικά, μπορείτε να συμπληρώσετε για κάθε ένα από τα πεδία το πλήθος των δεκαδικών που επιθυμείτε.

filtraektypwsewn1

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε και να προσαρμόσετε την επικεφαλίδα και το υποσέλιδο. Πιο συγκεκριμένα: στην οθόνη των φίλτρων Εκτυπώσεων επιλέγοντας Εμφάνιση στην καρτέλα Ρυθμίσεις Τίτλων μπορείτε να επιλέξετε επικεφαλίδα ή υποσέλιδο. Στη συνέχεια, στην καρτέλα Κείμενο μπορείτε να συμπληρώσετε την επικεφαλίδα ή υποσέλιδο που επιθυμείτε. Επιπλέον, από τις Ιδιότητες μπορείτε να μορφοποιήσετε τον τίτλο που δώσατε (γραμματοσειρά, στυλ, χρώμα κτλ.).

filtraektypwsewn2

Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα φίλτρα αναζήτησης με F3, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να δημιουργείτε από την αρχή κάθε φορά φίλτρο με τα ίδια κριτήρια. Με δεξί κλικ πάνω στο αποθηκευμένο φίλτρο μπορείτε να επιλέξετε Ρυθμίσεις φίλτρου και να ορίσετε το μέγιστο πλήθος εγγραφών που θα εμφανίζονται αλλά και να αποθηκεύσετε το φίλτρο στηλών.

filtraektypwsewn3

Ξέρατε ότι στις αναζητήσεις πελατών με F3 μπορείτε να επιλέξετε ως  φίλτρο αναζήτησης την Ημερομηνία Καταχώρησης πελάτη; Έτσι, μπορείτε εύκολα να δείτε ποιοι είναι οι νέοι πελάτες για το διάστημα που επιθυμείτε. Το φίλτρο αναζήτησης το επιλέγετε από τις παραμέτρους εφαρμογής Αναζητήσεων πεδία αναζήτησης F3.

filtraektypwsewn4

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Δαχειρίζεστε ετήσιες παραγγελίες ή ετήσια συμβόλαια συντήρησης;  Οι πωλήσεις σας χαρακτηρίζονται από περιοδικότητα; Η εφαρμογή σας, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Πρότυπες παραγγελίες και να τις εκτελείτε όπως επιθυμείτε!

Η Διαχείριση Πρότυπα Παραγγελιών σας επιτρέπει να δημιουργείτε παραγγελίες για τους Πελάτες σας και να τις αποθηκεύετε ως πρότυπα. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις στον προγραμματισμό των πωλήσεων που χαρακτηρίζονται από περιοδικότητα και όχι μόνο!

Οι πρότυπες παραγγελίες παραμένουν πάντα σε εκκρεμότητα και στην κατάσταση χαρακτηρίζονται ως Πρότυπο (εικόνα2).

Στα Λοιπά Στοιχεία των Πρότυπων Παραγγελιών έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την Περιοδικότητα της παραγγελίας  από το σχετικό πλήκτρο (εικόνα3).

Επιλέγοντας Δημιουργία Παραγγελιών από Πρότυπα Πελάτων και εκτελώντας το φίλτρο που θα ορίσετε, στα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μόνο οι πρότυπες παραγγελίες, ώστε να τσεκάρετε εκείνες που θα γίνουν αντίγραφα κανονικών παραγγελιών σε εκκρεμότητα.

Επίσης, στη λίστα εμφάνισης μπορείτε να δείτε και την πληροφορία που αφορά την τελευταία ημερομηνία μετασχηματισμού της πρότυπης παραγγελίας (εικόνα4).

Στην αναζήτηση Παραγγελιών Πελατών επιλέγετε το checkbox Πρότυπα για να σας φέρει μόνο τις Πρότυπες Παραγγελίες (εικόνα5).

protipes paraggelies1

εικόνα 1

protipes paraggelies2

εικόνα 2

protipes paraggelies3

εικόνα 3

protipes paraggelies4

εικόνα 4

protipes paraggelies5

εικόνα 5

Επιπλέον, στις  Πρότυπες παραγγελίες στην Περιοδικότητα, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε η εβδομαδιαία επανάληψη της παραγγελίας να γίνεται μέχρι και κάθε 52 εβδομάδες γεγονός που σας επιτρέπει να καλύψετε και ετήσιες παραγγελίες ή άλλες περιπτώσεις όπως είναι τα ετήσια συμβόλαια συντήρησης κ.α.

protipes paraggelies6

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

Αναρωτιέστε αν έχετε καιρό να δείτε κάποια πελάτισσα στο σαλόνι ομορφιάς σας; Θέλετε να ξέρετε αν έχει μειωθεί η συχνότητα που σας επισκέπτεται; Τώρα μπορείτε με ελάχιστα κλικ και μάλιστα ορίζοντας συγκριμένο ημερομηνιακό διάστημα.  

Εάν έχετε Κομμωτήριο ή Κέντρο Αισθητικής και διαθέτετε τις εξειδικευμένες εμπορικές εφαρμογές PRISMA Win μπορείτε μέσα από την εκτύπωση Συνολικές Είσοδοι Πελατών να πάρετε άμεση πληροφόρηση για τον αριθμό των επισκέψεων που έκαναν οι πελάτες στο σαλόνι ομορφιάς για το ημερομηνιακό διάστημα που εσείς θα ορίσετε στα φίλτρα της εκτύπωσης, αλλά και τον αριθμό των επισκέψεων που έκανε συγκεκριμένος/οι πελάτης/ες για συγκεκριμένο διάστημα. Την εκτύπωση θα τη βρείτε στις πληροφοριακές εκτυπώσεις των κινήσεων.

eisodoi pelatwn

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Αιφνιδιάζεστε κάθε φορά που σας καλεί ένας πελάτης και ενώ συνομιλείτε  μαζί του για νέες παραγγελίες θα εύχεστε να θυμόσασταν τι τζίρο έχει κάνει και αν αξίζει τη γενναία έκπτωση που σας ζητάει; Το PRISMA Win Live έχει τη λύση!

H εφαρμογή PRISMA Win Live κάθε φορά που δέχεστε εισερχόμενη κλήση από πελάτη/προμηθευτή σας, σας εμφανίζει οθόνη που περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το όνομα, τον αριθμό, τον τζίρο της προηγούμενης χρήσης, τον τζίρο της τρέχουσας χρήσης και το υπόλοιπό του. Η δυνατότητα εξυπηρετεί στο να έχετε μια γρήγορη εικόνα για το οικονομικό προφίλ του καλούντος, ενώ είναι παραμετρική και μπορείτε να την επιλέξετε από τις Ρυθμίσεις εφαρμογής τσεκάροντας Προβολή πληροφοριών στις εισερχόμενες κλήσεις.

 

livecaller1                     livecaller2

 

Κάποιοι πελάτες σας είναι ταυτόχρονα και προμηθευτές σας; Θέλετε να χρεώνετε και ταυτόχρονα να πιστώνετε δύο ή περισσότερους λογαριασμούς με μια κίνηση; 

Η διαχείριση Συμψηφιστικών Κινήσεων σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κινήσεις συμψηφισμού για πελάτες, προμηθευτές και τρίτους. Η διαδικασία σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρεώνετε και ταυτόχρονα να πιστώνετε δύο ή περισσότερους λογαριασμούς με μια κίνηση

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα καταχώρησης κίνησης συμψηφισμού, στην περίπτωση που ο προμηθευτής μας είναι και πελάτης μας.

sympsifistikes

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι