Τα Νέα της Megasoft

Έχετε ξεκάθαρη εικόνα των fast moving και των μη κινηθέντων ειδών σας; Γνωρίζετε με ακρίβεια ποια είναι εκείνα τα είδη που απλά κάθονται στο ράφι σας και για πόσο χρόνο; Ποιανού προμηθευτή είναι; Με ποια θα μπορούσατε να τα αντικαταστήσετε, ώστε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας;

Η εφαρμογή σας δίνει όλες τις απαντήσεις μέσα από έναν μεγάλο αριθμό εκτυπώσεων και αναφορών που σας προσφέρει! 

Η εκτύπωση Μη Κινηθέντα Είδη σας δίνει άμεση εικόνα για τα είδη εκείνα που δεν έχουν καθόλου κινηθεί, δεν έχουν δηλαδή καθόλου ζήτηση το ημερομηνιακό διάστημα που εσείς θα επιλέξετε. Επίσης, στην ίδια εκτύπωση μπορείτε να πληροφορηθείτε για το ακριβές υπόλοιπο του κάθε είδους, για την ημερομηνία της τελευταίας αγοράς, καθώς και για την αξία του υπολοίπου βάσει της μέσης τιμής αγοράς του είδους.

 

Mhkinithenta

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Δίνοντας κίνητρα στους υπαλλήλους σας αυξάνετε το επίπεδο ικανοποίησής τους και άρα την παραγωγικότητά τους στην εργασία. Θέστε στόχους στους πωλητές σας, παρακολουθήστε την πορεία επίτευξής τους και επιβραβεύστε τους

H εφαρμογή μέσα από την διαχείριση Πωλήτων σας επιτρέπει να καταχωρείτε τους πωλητές σας και τους υπαλλήλους σας και να διαχειρίζεστε τους στόχους που επιθυμείτε να θέσετε για τον κάθε ένα και τα ποσοστά του, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία επίτευξής τους.

Η στοχοθέτηση μπορεί να γίνει για τα ποσοστά επί τζίρου και επί εισπράξεων, ενώ εσείς μπορείτε να βλέπετε το ποσοστό προόδου με διαφορετικά ποσοστά προμήθειας, βάσει τζίρου και εισπράξεων.

Μεταξύ άλλων η διαχείριση προσφέρει και δυνατότητες όπως:

 • Συμμετοχή διαφορετικών πωλητών για κάθε είδος ανά παραστατικό,
 • Υπολογισμό επιπλέον ποσοστών για συγκεκριμένα είδη ή ομάδες ειδών και παροχών για συγκεκριμένους πωλητές
 • Αναλυτικά οικονομικά στοιχεία (προμήθειες, πληρωθέντα, υπόλοιπα κ.ά.).

polites01

 

polites02

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Κοστολογήστε άμεσα τις αγορές σας απευθείας από τη διαχείριση αγορών κατά την καταχώρηση του παραστατικού αγοράς, χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθείτε στα είδη της αποθήκης και να ενημερώσετε ένα ένα τα είδη με νέες τιμές και markup!

Η εφαρμογή σας προσφέρει μία απλή και εύκολη διαχείριση κοστολογίου. Τη στιγμή που καταχωρείτε τα είδη στο παραστατικό της αγοράς αυτόματα καταχωρούνται και στην οθόνη Κοστολόγιο με επιπλέον τα στοιχεία: Τιμή Κόστους, Ποσοστό Χονδρικής, Τιμή Χονδρικής, Ποσοστό Λιανικής και Τιμή Λιανικής με Φ.Π.Α. και με επιπλέον δυνατότητα ενημέρωσης της τιμής λιανικής από παραστατικά αγορών πριν την έκπτωση. Επιπλέον, όταν σε ένα είδος η τιμή αγοράς είναι ίδια με την τιμή πώλησης (χονδρικής ή λιανικής), εμφανίζεται σύμβολο προειδοποίησης, έτσι ώστε ο χειριστής να βλέπει αμέσως ποια είδη πρέπει να προσέξει και να ενημερώσει σωστά τις τιμές.

kostologhsh

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες, τους προμηθευτές και τα είδη της αποθήκης σας; Θέλετε να δημιουργήσετε νέα πεδία εύκολα και απλά για την καταγραφή περισσότερων δεδομένων; Με το PRISMA Win μπορείτε! 

Στις διαχειρίσεις των πελατών, των προμηθευτών της αποθήκης, στις συσκευές, στα οχήματα και στις παρτίδες μπορείτε να προσθέσετε έως και 20 νέα πεδία και να τα ονομάσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Τα πεδία αυτά σας δίνουν επιπλέον εξατομικευμένες πληροφορίες που χρειάζεστε, ενώ χρησιμοποιούνται ως πεδία αναζήτησης, εμφανίζονται στις λίστες εγγραφών, λαμβάνουν μέρος στις παραμετρικές εκτυπώσεις και μπορούν  να είναι:

 • Πεδία με σταθερές υπολογιζόμενες τιμές (π.χ. τζίρος καθαρή αξία, πραγματικό υπόλοιπο, κέρδος, ποσοστό επί τζίρου κ.ά.)
 • Πεδία με αποτελέσματα τα οποία προκύπτουν από SQL ερωτήματα (π.χ. %markup χονδρικής και % markup λιανικής από την τιμή αγοράς, τζίρος πωλήσεων, τζίρος από παροχή υπηρεσιών κ.α.).
 • Αλφαριθμητικά πεδία
 • Απλά Αριθμητικά πεδία κινητής υποδιαστολής 
 • Απλά Ημερολογιακά

Επίσης, στα παραμετρικά πεδία που δημιουργείτε έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να επιλέξετε περισσότερες από μία τιμές. Για παράδειγμα, έστω ότι κάποιο είδος της αποθήκης σας έχει περισσότερα από ένα χρώματα, με διπλό κλικ στο παραμετρικό πεδίο Χρώμα επιλέγετε από τη λίστα αναζήτησης όλα τα χρώματα του είδους.

parametrikon pedion01

parametrikon pedion02

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...