Η σωστή εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών σας που είναι σε εκκρεμότητα μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες;

Δε θέλετε να ξεχνιούνται παλιές παραγγελίες και να παρατηρούνται μεγάλες αναμονές; Η εφαρμογή σας έχει τη λύση!  

Όταν θέλετε να εκτελέσετε ομαδικά Παραγγελίες Πελατών σας και επιθυμείτε να εξυπηρετήσετε πρώτα εκείνους που έχουν βάλει πρώτοι τις παραγγελίες τους, ώστε να μην τους καθυστερήσετε τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε προτεινόμενη ποσότητα βάσει Χρονικής προτεραιότητας. Η εφαρμογή σας θα φροντίσει να εκτελέσει τις παραγγελίες βάσει χρονικής προτεραιότητας ώστε να εξυπηρετηθούν πρώτες οι παραγγελίες των πελατών σας που έβαλαν πρώτοι τις παραγγελίες τους και σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα που έχετε στα είδη σας.

epilektikh ektelesh paraggelias

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που χρειάζεστε άμεση και ακριβή πληροφόρηση για να διασφαλίσετε την καλή σχέση με τον πελάτη σας. Μια τέτοια στιγμή είναι και η Τιμολόγηση και η πληροφορία που χρειάζεστε; ...όλα τα κινηθέντα είδη του πελάτη σε μία οθόνη!

Κατά τη διαδικασία έκδοσης παραστατικού, εφόσον επιλέξετε πελάτη, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα κινηθέντα είδη του πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στην Τιμολόγηση. Για κάθε είδος που έχει κινηθεί βλέπετε σημαντικές πληροφορίες όπως την ποσότητα, το ποσοστό έκπτωσης και την τιμή που είχε τιμολογηθεί το είδος παλιότερα. Με αυτό τον τρόπο είστε κάθε στιγμή ενημερωμένος για τις προηγούμενες τιμές στις οποίες έχει αγοράσει ο πελάτης σας ή τυχόν εκπτώσεις που του είχατε κάνει.  Τα κινηθέντα είδη πελατών προβάλλονται αναλυτικά (δηλαδή κάθε είδος επαναλαμβάνεται με την ημερομηνία και την τιμή που έχει πουληθεί κάθε φορά), αλλά και συγκεντρωτικά (κάθε είδος προβάλλεται με τη συνολική ποσότητα που έχει πουληθεί και με τη μέση τιμή πώλησης).

kinithenta eidh

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

Θέλετε να φτιάξετε σετ ειδών για τα προϊόντα της αποθήκης σας;  Συνθέσεις προϊόντων που θα τρέξουν για μία συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ή μία προσφορά; Από το PRISMA Win μπορείτε με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο!

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συνδυασμούς προϊόντων που θα αποτελούν σετ ( όπως για παράδειγμα έναν Η/Υ ή ένα καλάθι με ποτά, ξηρούς καρπούς και σοκολατάκια) από διάφορα είδη που εσείς θα καθορίσετε ποια θα είναι και σε ποια ποσότητα. Η διαδικασία για τη δημιουργία των σετ είναι πάρα πολύ απλή από την εργασία Σετ ειδών της Αποθήκης.

Αφού έχετε δημιουργήσει το σετ που επιθυμείτε, μπορείτε με δεξί κλικ επιλέγοντας αντιγραφή στοιχείων, κατόπιν Νέα Εγγραφή και στη συνέχεια δεξί κλικ και Επικόλληση Στοιχείων Σετ να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα παρόμοια Σετ, τροποποιώντας μόνο τις όποιες ελάχιστες διαφορές. Επιπλέον, στη Διαχείριση της Αποθήκης στην περίπτωση που επιχειρήσετε να διακόψετε τη Διακίνηση για κάποιο είδος που συμμετέχει σε σετ ειδών η εφαρμογή θα σας εμφανίσει αντίστοιχο προειδοποιητικό μήνυμα. 

Το πλήκτρο Ενημέρωση Τιμών ενημερώνει τις τιμές από τους τιμοκαταλόγους των ειδών που απαρτίζουν το σετ, μια διαδικασία που θα έχει ως αποτέλεσμα την μεταβολή και των τελικών τιμών του ίδιου του σετ.

set eidwn

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

Έχετε εμπορική διαχείριση PRISMA Win; Τότε το smartphone σας μπορεί να σας δώσει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε για τους Πελάτες, τους Προμηθευτές και τα είδη σας όπου και αν βρίσκεστε!

Η SaaS εφαρμογή PRISMA Win Live viewer εγκαθίσταται σε smartphone και tablet και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεστε σε πληροφορίες της εμπορικής σας διαχείρισης που αφορούν τους πελάτες, τους προμηθευτές και τα είδη της Αποθήκης σας.

Με την έκδοση viewer μπορείτε να εισάγετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία τους, καθώς και να ελέγξετε τις οικονομικές υποχρεώσεις των πελατών και τη διαθεσιμότητα των ειδών.

Χαρακτηριστικά: Αναζήτηση & προβολή πληροφοριών πελατών/προμηθευτών, Εισαγωγή και επεξεργασία στοιχείων πελατών/ προμηθευτών, Έλεγχος και αντιγραφή στοιχείων πελατών από τη Γ.Γ.Π.Σ., Έλεγχος οικονομικών υποχρεώσεων πελατών, Στατιστικές πληροφορίες πελατών/προμηθευτών, Διαχείριση τρίτων, Αναζήτηση & προβολή ειδών αποθήκης (χαρακτηριστικά, υπόλοιπο, στατιστικά κ.ά.), Αναζήτηση εναλλακτικών κωδικών & αντίστοιχων ειδών με barcode, Αναφορές – Στατιστικά – Εικόνα επιχείρησης.

H εφαρμογή PRISMA Win Live στο smartphone σας ακολουθεί παντού και πάντα, ώστε να συνεχίσετε να επιχειρείτε κάθε στιγμή από όπου και αν βρίσκεστε!

Οι εμπορικές εφαρμογές της Megasoft προσφέρουν στις επιχειρήσεις τον συνδυασμό της αποκλειστικής διαχείρισης των δεδομένων τους και τη δυνατότητα να ανεβάζουν στο cloud τις πληροφορίες εκείνες και μόνο που επιθυμούν να προβάλλουν στη φορητή τους συσκευή όταν βρίσκονται εκτός επιχείρησης. Η έκδοση της εφαρμογής είναι συμβατή με συσκευές με λειτουργικό Android 4.0.3 και πάνω.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft στο 210 3416900 και ενημερωθείτε αναλυτικά για την Cloud εφαρμογή, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν μόνο με το κόστος του ετήσιου συμβολαίου συντήρησης και το hosting.

 

pelates           eikonaeidous                     04
       

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

 

Η εξαγωγή αναφορών πλούσιων σε πληροφορίες για τους πελάτες και τους προμηθευτές σας είναι μία εύκολη και απλή υπόθεση για την εφαρμογή σας.

Δείτε τις απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα μέσα από τα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα που μπορείτε να πάρετε με ελάχιστα κλικ τη στιγμή που τα χρειάζεστε!  

Πιο συγκεκριμένα, είναι στη διάθεσή σας δύο τρόποι αναζήτησης πληροφοριών

F3

Με το F3 στη διαχείριση Πελατών και Προμηθευτών μπορείτε να εκτελέσετε αναζήτηση με πολλαπλά κριτήρια και με αυτόματη προβολή της αντίστοιχης πληροφορίας.

Τα πεδία που θα εμφανιστούν στα φίλτρα αναζήτησης του F3 καθώς και οι στήλες με τις πληροφορίες που θα εμφανιστούν μόλις επιλέξετε εκτέλεση, τα ορίζετε εσείς από τις Παραμέτρους εφαρμογής, Αναζητήσεων.

f3f7

 

f3

Αφού, λοιπόν, ορίσετε τα Φίλτρα βάσει των οποίων θα αναζητήσετε πληροφορίες και επιλέξετε Εκτέλεση, θα εμφανιστεί η λίστα αποτελεσμάτων στην οποία έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία εγγραφή με διπλό κλικ και να μεταβείτε στην καρτέλα του Πελάτη ή του Προμηθευτή χωρίς, όμως, να κλείσει η λίστα αποτελεσμάτων του F3 η οποία μένει στο παρασκήνιο και στην οποία μπορείτε να επιστρέψετε όταν κλείσετε την καρτέλα του Πελάτη.

Από το πλήκτρο Εξαγωγή μπορείτε να εξάγετε τη λίστα εμφάνισης αποτελεσμάτων σε excel, κείμενο αρχείου, HTML , XML και σε εκτυπωτή.

Με δεξί κλικ πάνω στο grid της λίστας εμφάνισης μπορείτε να κάνετε Ομαδοποίηση στις εγγραφές σας π.χ. κατά επάγγελμα, ενώ έχετε δυνατότητες αύξουσας και φθίνουσας ταξινόμησης, αφαίρεσης στηλών, ορισμού του πλάτους τους, καθώς και να προσθέσετε υποσέλιδο.

f3 omdopoiisi

Στο υποσέλιδο μπορείτε να επιλέξετε με δεξί κλικ να εμφανιστούν τα αθροίσματα κάθε στήλης, η ελάχιστη τιμή, η μέγιστη, το πλήθος των εγγραφών ή ο μέσος όρος.

 

total

F7

Με το πλήκτρο F7 μπορείτε να εκτελέσετε αναζήτηση Πελατών και Προμηθευτών και να δείτε τα αποτελέσματα για τις πληροφορίες που εσείς θα ορίσετε από τις Παραμέτρους Εφαρμογής Αναζητήσεων Πελατών/Προμηθευτών, Πεδία Εμφάνισης F7.

f3f7

Οι πληροφορίες που επιλέγετε στις Παραμέτρους εφαρμογής είναι και πεδία αναζήτησης αλλά ταυτόχρονα και πεδία εμφάνισης.

Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε Πελάτες ή Προμηθευτές πληκτρολογώντας στο πεδίο Αυτόματη Αναζήτηση κάποιο στοιχείο από την εγγραφή που αναζητάτε χωρίς προηγουμένως να έχετε επιλέξει συγκεκριμένο πεδίο. Η εφαρμογή αυτόματα θα εμφανίσει τις εγγραφές που καλύπτουν το κριτήριο που πληκτρολογήσατε αναζητώντας το σε περισσότερα από ένα πεδία. Τα πεδία βάσει των οποίων επιθυμείτε να κάνετε αυτόματη αναζήτηση μπορείτε να τα επιλέξετε πατώντας το πλήκτρο που βρίσκεται δεξιά από το πεδίο Αυτόματη Αναζήτηση.

f7

Όπως στο F3 έτσι και στο F7 μπορείτε με δεξί κλικ πάνω στο grid της λίστας εμφάνισης να κάνετε ομαδοποίηση στις εγγραφές σας, να ορίσετε αύξουσα και φθίνουσα ταξινόμηση, να αφαιρέσετε στήλες, να ορίσετε το πλάτος τους και να προσθέσετε υποσέλιδο για να εμφανιστούν τα αθροίσματα κάθε στήλης, η ελάχιστη τιμή, η μέγιστη, το πλήθος των εγγραφών ή ο μέσος όρος.

Και στο F3 αλλά και στο F7 στην λίστα εμφάνισης επιλέγοντας το βελάκι που βρίσκεται δεξιά στον τίτλο κάθε στήλης μπορείτε να ορίσετε Προσαρμοσμένο Φίλτρο που θα σας φέρει τις συγκεκριμένες εγγραφές που επιθυμείτε.

prosarmosmeno filtro

Επιλέξτε τις περιόδους, επιλέξτε τα πεδία, ορίστε τα φίλτρα και δείτε αυτόματα και άμεσα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα που θα σας επιτρέψουν να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει την πιο κατάλληλη στιγμή!

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι