Τα Νέα της Megasoft

Αυτοματοποίηση

Ενημέρωση Κωδικών Συσχέτισης Πελατών

Χρειάζεστε ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση για τα είδη που προτιμούν οι πελάτες σας; Δεν έχει νόημα να εμφανίζονται χιλιάδες κωδικοί για να επιλέξετε όταν ο πελάτης το τελευταίο διάστημα συνηθίζει να ψωνίζει μόνο 5; Συμφωνούμε!

Γι αυτό και δημιουργήσαμε τη διαχείριση Ενημέρωση Κωδικών Συσχέτισης Πελατών η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώσετε αυτόματα τις καρτέλες Κωδ. Συσχέτισης όλων των πελατών με τα είδη που έχουν επιλέξει να αγοράσουν το διάστημα που εσείς θα ορίσετε (έως και 2 χρήσεις!). Έτσι, κατά τη διαδικασία της Τιμολόγησης δε χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο στην αναζήτηση κωδικών, αφού έρχονται μόνο οι συσχετισμένοι με τον Πελάτη κωδικοί, ενώ στην περίπτωση που για πρώτη φορά επιθυμεί να αγοράσει κάποιο είδος που δε συμπεριλαμβάνεται στους συσχετισμένους κωδικούς, πολύ εύκολα ανοίγετε τη λίστα αναζήτησης ειδών και επιλέγετε από τα είδη της αποθήκης σας.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η νέα αυτή δυνατότητα εξυπηρετεί πολύ τη φορητή τιμολόγηση που κάνετε με το PRISMA Win Live, αφού όταν επιλέγετε τον πελάτη θα έρθουν μόνο τα είδη που έχουν συσχετιστεί μαζί του και έτσι η διαδικασία της τιμολόγησης γίνεται ακόμα πιο γρήγορη!

Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και ξεχωριστά για κάθε πελάτη με την επιλογή Ενημέρωση Κωδικών Συσχέτισης που προστέθηκε στην καρτέλα Κωδ. Συσχέτισης στη διαχείριση των πελατών.

SYSXETISI01

 

SYSXETISI02

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι