Ασφάλεια

Ανωτέρα βία; ανθρώπινο λάθος; πρόβλημα με το hardware;

H καθημερινή διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας είναι μια απλούστατη και εύκολη διαδικασία που σας γλιτώνει από τον ...πονοκέφαλο!

Το να βρεθείτε χωρίς δεδομένα σίγουρα θα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη. Αξίζει να υποστεί η επιχείρησή σας την οποιαδήποτε ζημιά όταν η εφαρμογή σας έχει φροντίσει να διασφαλίζει τις καθημερινές σας εργασίες και δεδομένα;

Όχι βέβαια! Μην αμελείτε το καθημερινό back up! H διαδικασία είναι πανεύκολη!

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας που έχουν μικρό μέγεθος και μπορούν να δημιουργηθούν σε οποιοδήποτε τερματικό του δικτύου σας ή σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο.
Μπορείτε να εκτελέσετε την εργασία του Ολικού Αντιγράφου ακόμα και αν τη χρονική εκείνη στιγμή υπάρχουν ενεργοί χειριστές στην εφαρμογή και βρίσκονται εργασίες σε εξέλιξη.
Έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε δεδομένα από το αντίγραφο ασφαλείας που είχατε δημιουργήσει από την Εργασία Ανάκτηση, ενώ από την εργασία Αυτόματη Αποθήκευση έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επιλέγοντας ανά πόσες Ημέρες / Εβδομάδες / Μήνες και τι ώρα επιθυμείτε να ενεργοποιείται η εργασία αυτή.
 Επιπλέον, η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα επιλεκτικού αντιγράφου ασφαλείας για συγκεκριμένα αρχεία της εφαρμογής που μπορείτε εσείς να τα επιλέξετε.

oliko

 

epilektikoback up

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι