Τα Νέα της Megasoft

Δημιουργήστε & εκτυπώστε εύκολα τα δικά σας Barcode!

Δημιουργήστε τα δικά σας barcode για τα είδη σας ή τα ράφια σας και ετικέτες αλληλογραφίας για τους Πελάτες και τους Προμηθευτές σας και εκτυπώστε τα με λίγα μόνο κλικ με τη Διαχείριση Barcode (module).

Βάσει διεθνών προδιαγραφών (ΕΑΝ 13, ITF-14, UCC/EAN 128) και σύμφωνα με τη GS1 ΕΛΛΑΣ ΑΕ, η γεννήτρια barcode της Megasoft είναι πολύ εύκολη στη χρήση και προσφέρει τη δυνατότητα στο χειριστή να εισάγει έως και 15 πεδία στην κάθε ετικέτα και να ορίσει τη θέση και τη σειρά με την οποία θα εμφανίζονται οι πληροφορίες που θα επιλέξει σε κάθε πεδίο. Μπορεί, επίσης, να επιλέξει να εμφανίζεται κάποιο λογότυπο της εταιρείας του ή οποιαδήποτε εικόνα, να εκτυπώσει δύο ετικέτες για κάθε είδος, πελάτη ή προμηθευτή, αλλά και να εκτυπώσει αυτόματα τα Barcode κατά την καταχώρηση των παραστατικών αγορών και πωλήσεων.

Σε κάθε περίπτωση, ο χειριστής ορίζει το πλήθος των barcode προς εκτύπωση όπως επιθυμεί, αλλά αυτό μπορεί, επίσης, να γίνει και βάσει υπολοίπου ειδών. Επιπλέον, η διαχείριση προσφέρει και τη δυνατότητα ομαδικής εκτύπωσης barcode μέσω φίλτρων που επιλέγει ο χειριστής.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Δημιουργία και εκτύπωση ετικετών αλληλογραφίας για τους Πελάτες/Προμηθευτές.

email 2 72 
Κάρτες μέλους για τους Πελάτες. iconmonstr id card 8 72

Δημιουργία και εκτύπωση Barcode που  περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το χρώμα το μέγεθος και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είδους.

 barcode 9 72

Δημιουργία και εκτύπωση Barcode στις Εθνικές Μεταφορές όπου απεικονίζονται στοιχεία που αφορούν το συμβαλλόμενο, τον τόπο φόρτωσης και αποστολής, τις αντικαταβολές κ.ά..

 shipping box 11 72

Δημιουργία και εκτύπωση ετικέτας barcode στις διανομές του κάθε είδους/δέματος για ακόμα περισσότερο έλεγχο π.χ. αν τα δέματα είναι 3 στο 1ο barcode θα αναφέρεται 1 από 3, στο 2ο, 2 από 3, στο 3ο, 3 από 3.

 cube 18 72

Barcode στα είδη με παρτίδες, όπως τα για ευπαθή προϊόντα και γενικότερα τα είδη που λήγουν.

  

 beer 9 72


Barcode για συσκευές και κάθε σειριακό.  

 television 12 72

 

APOTHIKI barcode

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι