Τα Νέα της Megasoft

Διαχείριση πωλητών

Δίνοντας κίνητρα στους υπαλλήλους σας αυξάνετε το επίπεδο ικανοποίησής τους και άρα την παραγωγικότητά τους στην εργασία. Θέστε στόχους στους πωλητές σας, παρακολουθήστε την πορεία επίτευξής τους και επιβραβεύστε τους

H εφαρμογή μέσα από την διαχείριση Πωλήτων σας επιτρέπει να καταχωρείτε τους πωλητές σας και τους υπαλλήλους σας και να διαχειρίζεστε τους στόχους που επιθυμείτε να θέσετε για τον κάθε ένα και τα ποσοστά του, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία επίτευξής τους.

Η στοχοθέτηση μπορεί να γίνει για τα ποσοστά επί τζίρου και επί εισπράξεων, ενώ εσείς μπορείτε να βλέπετε το ποσοστό προόδου με διαφορετικά ποσοστά προμήθειας, βάσει τζίρου και εισπράξεων.

Μεταξύ άλλων η διαχείριση προσφέρει και δυνατότητες όπως:

 • Συμμετοχή διαφορετικών πωλητών για κάθε είδος ανά παραστατικό,
 • Υπολογισμό επιπλέον ποσοστών για συγκεκριμένα είδη ή ομάδες ειδών και παροχών για συγκεκριμένους πωλητές
 • Αναλυτικά οικονομικά στοιχεία (προμήθειες, πληρωθέντα, υπόλοιπα κ.ά.).

polites01

 

polites02

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι