Ευκολία

Θέλετε να αλλάξετε τον Πωλητή που βλέπει μία συγκεκριμένη και μεγάλη ομάδα πελατών με κάποιον άλλον;

Κανένα πρόβλημα η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης, μαζικής και αυτόματης αλλαγής με λίγα μόνο κλικ!  

Η διαχείριση ενημερώσεις αρχείων σας προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερώσετε τα Αρχεία των Πελατών, των Προμηθευτών και της Αποθήκης με νέες τιμές ή νέα πεδία που εσείς θα επιλέξετε.

Ας δούμε το παράδειγμα της αλλαγής Πωλητή. Για να αλλάξουμε τον Πωλητή σε μία συγκεκριμένη ομάδα Πελατών, για παράδειγμα, επιλέγουμε στο πεδίο Αρχείο τους Πελάτες στη συνέχεια επιλέγουμε πατώντας το πλήκτρο Αναζήτηση να δημιουργήσουμε το Φίλτρο που θα  φέρει τους πελάτες για τους οποίους επιθυμούμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή του Πωλητή (Εικόνα2). Έστω ότι ψάχνουμε τους Πελάτες του Πωλητή Τούνα Νίκου. Αφού φτιάξουμε το φίλτρο και επιλέξουμε τις εγγραφές επιστρέφουμε στην οθόνη Ενημερώσεις αρχείων, επιλέγουμε Πωλητή στα Διαθέσιμα πεδία ενημέρωσης και στη συνέχεια στο πεδίο Κωδικός και Πωλητής αναζητούμε τον νέο Πωλητή που έχουμε καταχωρήσει στην εφαρμογή μας. Πατώντας Έναρξη ενημέρωσης και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία,  ο Πωλητής θα έχει αντικατασταθεί στα Βασικά στοιχεία στο αντίστοιχο πεδίο για τους επιλεγμένους πελάτες, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν πελάτες με υποκαταστήματα η εφαρμογή θα μας ρωτήσει εάν επιθυμούμε να αλλάξει ο πωλητής και για τα υποσυστήματά τους.

ENIMERVSEIS ARXEION

Εικόνα 1

 

ENIMERVSEIS ARXEION2

Εικόνα 2

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι