Τα Νέα της Megasoft

Εκκρεμείς παραγγελίες

Είστε στην οθόνη της Τιμολόγησης και θέλετε να τιμολογήσετε παραγγελίες που είναι σε εκκρεμότητα;

Δε χρειάζεται να μεταβείτε στις παραγγελίες για να αναζητήσετε εκείνες που θέλετε, αλλά απευθείας μέσα από την Τιμολόγηση επιλέγετε το πλήκτρο Εκκρεμείς Παραγγελίες.

Με την επιλογή του πλήκτρου εμφανίζεται η οθόνη Ομαδική εκτέλεση παραγγελιών στην οποία μπορείτε ορίζοντας τα φίλτρα που επιθυμείτε και πατώντας εκτέλεση φίλτρου να έχετε στην οθόνη σας τις εκκρεμείς παραγγελίες που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης.

Κατόπιν, επιλέγετε τις παραγγελίες που επιθυμείτε και πατάτε το πλήκτρο Εκτέλεση παραγγελίας. Οι παραγγελίες μεταφέρονται αυτόματα στην οθόνη της Τιμολόγησης για να τις τιμολογήσετε!

EKKREMEIS PARjpg

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι