fbpx

Έλεγχος & ακρίβεια

Σίγουρα χρειάζεστε έλεγχο και ακρίβεια στις ποσότητες των εμπορευμάτων που συλλέγονται και πακετάρονται, ώστε να τιμολογηθούν και σίγουρα υπάρχει η διαχείριση που σας τα εξασφαλίζει! 

H διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων γίνεται ακόμα πιο εύκολη!

Η εφαρμογή PRISMA Win Pick & Package που είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί και σε οθόνες αφής, αυτοματοποιεί τη διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, ενώ προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στις ποσότητες των εμπορευμάτων προς τιμολόγηση.

Η εφαρμογή στο τερματικό κάθε συσκευαστηρίου επιστρέφει την πληροφορία που απαιτείται σε πραγματικό χρόνο από τον συσκευαστή για την ακριβή ποσότητα, τη συσκευασία και όποια άλλη χρήσιμη πληροφορία χρειάζεστε προκειμένου να γίνει ο αυτόματος έλεγχος και στη συνέχεια η σωστή και άμεση εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη από την Εμπορική Διαχείριση. Επιπλέον, ο συσκευαστής – αποθηκάριος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα αφήσει back order κάποια ποσότητα της παραγγελίας ή όχι.
Όταν τσεκάρετε μία γραμμή, αλλάζει χρώμα και παράλληλα αριστερά στη γραμμή εμφανίζεται σχετικό εικονίδιο ανάλογα με την ποσότητα που θα συμπληρώσετε στην καταμέτρηση.

Τώρα, μπορείτε μέσα από την εφαρμογή Pick & Package να κάνετε καταχώρηση σαν Εναλλακτικό κωδικό ένα νέο barcode για το είδος στην περίπτωση που δεν υπάρχει, ενώ από το πλήκτρο Εκτύπωση ετικετών που προστέθηκε μπορείτε να εκτυπώσετε ετικέτες με το όνομα και τη διεύθυνση του πελάτη (ή μόνο με το όνομα) σε τόσα αντίγραφα όσα και τα δέματα. Παράλληλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε και τις παραγγελίες των προμηθευτών. Αρκεί να επιλέξετε παραμετρικά ώστε με την εκτέλεση των  παραγγελιών προμηθευτών να δημιουργείται απ’ ευθείας ένα παραστατικό αγοράς στην εμπορική διαχείριση και όχι προτιμολόγιο. Ανάμεσα στις πολλές ευκολίες που προσφέρει είναι οι προειδοποιητικοί ήχοι όταν τσεκάρετε μία γραμμή (ήχος success) ή όταν δεν υπάρχει ο κωδικός που αναζητάτε (ήχος fail).

Η εφαρμογή Pick & Package συνδέεται και συνεργάζεται αρμονικά με την Εμπορική σας διαχείριση και εξασφαλίζει ταχύτητα και άψογη διεκπεραίωση των παραγγελιών των πελατών σας!

pick01

 

pick02

Γνωρίστε και εσείς τώρα την εφαρμογή PRISMA Win Pick & Package!
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft στο 210 3416900 για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για το module..

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι