Έλεγχος & ακρίβεια

Σίγουρα χρειάζεστε έλεγχο και ακρίβεια στις ποσότητες των εμπορευμάτων που συλλέγονται και πακετάρονται, ώστε να τιμολογηθούν και σίγουρα υπάρχει η διαχείριση που σας τα εξασφαλίζει! 

H διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων γίνεται ακόμα πιο εύκολη!

Η εφαρμογή PRISMA Win Pick & Package που είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί και σε οθόνες αφής, αυτοματοποιεί τη διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, ενώ προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στις ποσότητες των εμπορευμάτων προς τιμολόγηση.

Η εφαρμογή στο τερματικό κάθε συσκευαστηρίου επιστρέφει την πληροφορία που απαιτείται σε πραγματικό χρόνο από τον συσκευαστή για την ακριβή ποσότητα, τη συσκευασία και όποια άλλη χρήσιμη πληροφορία χρειάζεστε προκειμένου να γίνει ο αυτόματος έλεγχος και στη συνέχεια η σωστή και άμεση εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη από την Εμπορική Διαχείριση. Επιπλέον, ο συσκευαστής – αποθηκάριος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα αφήσει back order κάποια ποσότητα της παραγγελίας ή όχι.
Όταν τσεκάρετε μία γραμμή, αλλάζει χρώμα και παράλληλα αριστερά στη γραμμή εμφανίζεται σχετικό εικονίδιο ανάλογα με την ποσότητα που θα συμπληρώσετε στην καταμέτρηση.

Τώρα, μπορείτε μέσα από την εφαρμογή Pick & Package να κάνετε καταχώρηση σαν Εναλλακτικό κωδικό ένα νέο barcode για το είδος στην περίπτωση που δεν υπάρχει, ενώ από το πλήκτρο Εκτύπωση ετικετών που προστέθηκε μπορείτε να εκτυπώσετε ετικέτες με το όνομα και τη διεύθυνση του πελάτη (ή μόνο με το όνομα) σε τόσα αντίγραφα όσα και τα δέματα. Παράλληλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε και τις παραγγελίες των προμηθευτών. Αρκεί να επιλέξετε παραμετρικά ώστε με την εκτέλεση των  παραγγελιών προμηθευτών να δημιουργείται απ’ ευθείας ένα παραστατικό αγοράς στην εμπορική διαχείριση και όχι προτιμολόγιο. Ανάμεσα στις πολλές ευκολίες που προσφέρει είναι οι προειδοποιητικοί ήχοι όταν τσεκάρετε μία γραμμή (ήχος success) ή όταν δεν υπάρχει ο κωδικός που αναζητάτε (ήχος fail).

Η εφαρμογή Pick & Package συνδέεται και συνεργάζεται αρμονικά με την Εμπορική σας διαχείριση και εξασφαλίζει ταχύτητα και άψογη διεκπεραίωση των παραγγελιών των πελατών σας!

pick01

 

pick02

Γνωρίστε και εσείς τώρα την εφαρμογή PRISMA Win Pick & Package!
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft στο 210 3416900 για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για το module..

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι