Επίπεδα πρόσβασης

Ορίστε εσείς ποιος εργαζόμενος θα κάνει τι και ποιος θα βλέπει τι! Διασφαλίστε ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται στο πρόγραμμα και θεωρείτε απόρρητες δεν θα είναι προσβάσιμες σε υπαλλήλους που δε θα το θέλατε…

Στα αρχεία της εφαρμογή σας βρίσκονται τα επίπεδα πρόσβασης από όπου μπορείτε να ορίσετε τα δικαιώματα των ρόλων των χειριστών τα οποία τηρούνται ανά εταιρία.

Όπως θα δείτε είναι ομαδοποιημένα στις βασικές διαχειρίσεις του προγράμματος και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να ορίσετε ποιος χειριστής θα έχει πρόσβαση ή δεν θα έχει πρόσβαση και που.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε πωλητές στις πωλήσεις όχι όμως και στις αγορές ή να επιλέξετε να μην επιτρέπετε η πρόσβαση στις συνολικές εκπτώσεις για τους χειριστές που επιθυμείτε.

Μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στους πωλητές στις παραγγελίες πελατών όχι, όμως, και στις παραγγελίες προμηθευτών. Μπορείτε να αποκρύψετε την τιμή λιανικής, την τιμή λιανικής με ΦΠΑ, την κατώτατη τιμή και την τιμή χονδρικής από την αποθήκη, μπορείτε να αποκρύψετε και όλους τους τιμοκαταλόγους μαζί, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά. Μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση ενός χειριστή στους αποθηκευτικούς χώρους, ώστε διασφαλίσετε ότι ο χειριστής δε θα εκδώσει παραστατικά σε λάθος υποκατάστημα. Εκμεταλλευτείτε τα επίπεδα πρόσβασης που σας προσφέρει η εφαρμογή και ορίστε εσείς και μόνο εσείς το πώς θα δουλεύει η επιχείρησή σας! Ο έλεγχος είναι στο χέρι σας!

epipeda prosvasis

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι