Κινηθέντα είδη πελατών

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που χρειάζεστε άμεση και ακριβή πληροφόρηση για να διασφαλίσετε την καλή σχέση με τον πελάτη σας. Μια τέτοια στιγμή είναι και η Τιμολόγηση και η πληροφορία που χρειάζεστε; ...όλα τα κινηθέντα είδη του πελάτη σε μία οθόνη!

Κατά τη διαδικασία έκδοσης παραστατικού, εφόσον επιλέξετε πελάτη, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα κινηθέντα είδη του πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στην Τιμολόγηση. Για κάθε είδος που έχει κινηθεί βλέπετε σημαντικές πληροφορίες όπως την ποσότητα, το ποσοστό έκπτωσης και την τιμή που είχε τιμολογηθεί το είδος παλιότερα. Με αυτό τον τρόπο είστε κάθε στιγμή ενημερωμένος για τις προηγούμενες τιμές στις οποίες έχει αγοράσει ο πελάτης σας ή τυχόν εκπτώσεις που του είχατε κάνει.  Τα κινηθέντα είδη πελατών προβάλλονται αναλυτικά (δηλαδή κάθε είδος επαναλαμβάνεται με την ημερομηνία και την τιμή που έχει πουληθεί κάθε φορά), αλλά και συγκεντρωτικά (κάθε είδος προβάλλεται με τη συνολική ποσότητα που έχει πουληθεί και με τη μέση τιμή πώλησης).

kinithenta eidh

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι