Κοστολόγηση αγορών

Κοστολογήστε άμεσα τις αγορές σας απευθείας από τη διαχείριση αγορών κατά την καταχώρηση του παραστατικού αγοράς, χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθείτε στα είδη της αποθήκης και να ενημερώσετε ένα ένα τα είδη με νέες τιμές και markup!

Η εφαρμογή σας προσφέρει μία απλή και εύκολη διαχείριση κοστολογίου. Τη στιγμή που καταχωρείτε τα είδη στο παραστατικό της αγοράς αυτόματα καταχωρούνται και στην οθόνη Κοστολόγιο με επιπλέον τα στοιχεία: Τιμή Κόστους, Ποσοστό Χονδρικής, Τιμή Χονδρικής, Ποσοστό Λιανικής και Τιμή Λιανικής με Φ.Π.Α. και με επιπλέον δυνατότητα ενημέρωσης της τιμής λιανικής από παραστατικά αγορών πριν την έκπτωση. Επιπλέον, όταν σε ένα είδος η τιμή αγοράς είναι ίδια με την τιμή πώλησης (χονδρικής ή λιανικής), εμφανίζεται σύμβολο προειδοποίησης, έτσι ώστε ο χειριστής να βλέπει αμέσως ποια είδη πρέπει να προσέξει και να ενημερώσει σωστά τις τιμές.

kostologhsh

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι