Τα Νέα της Megasoft

Οργανώστε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο

Η Διαχείριση Ημερολογίου σας προσφέρει μία αξιόπιστη διαχείριση γραφείου και σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο! Ορίστε εργάσιμη εβδομάδα και ενεργό ωράριο. Δημιουργήστε το πρόγραμμα ημέρας για κάθε χειριστή ή ομάδα χειριστών. Θέστε υπενθυμίσεις για μελλοντικές κινήσεις (τιμολογήσεις - παραγγελίες – αξιόγραφα - εισπράξεις – πληρωμές- λήξη αξιογράφων-ραντεβού) για να μη σας ξεφεύγει τίποτα!

Μπορείτε να μεταβείτε στο Ημερολόγιο από το μενού Megasoft -> Ημερολόγιο ή με το βοηθητικό πλήκτρο F9 σε οποιοδήποτε σημείο της εφαρμογής. Κάθε συμβάν που καταχωρείτε στο Ημερολόγιο, εμφανίζεται στο Ημερολόγιο στην ημερομηνία που θα ορίσετε στο συμβάν, ενώ καταχωρείται αυτόματα και στις πληροφορίες πελατών/προμηθευτών στην καρτέλα ημερολόγιο. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα με δεξί κλικ του ποντικιού σας και μέσα από την οθόνη των διαχειρίσεων πελατών/προμηθευτών να προσθέσετε ένα νέο συμβάν.

Στην καρτέλα εργασίες στη διαχείριση Ημερολογίου εμφανίζονται συγκεντρωτικά και με αναλυτική εμφάνιση ανά συμβάν, όλα τα συμβάντα που έχουν καταχωρηθεί στο ημερολόγιο. Παράλληλα, προσφέρονται μία σειρά από δυνατότητες όπως: Φιλτράρισμα των εγγραφών θέτοντας σύνθετα κριτήρια ανεύρεσης (π.χ. αναζήτηση εγγραφών που είναι ίσες, μικρότερες, μεγαλύτερες ή μοιάζουν ή έχουν κενές τιμές και κατόπιν να καταχωρείτε τα κριτήρια αυτά). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υποσέλιδο το οποίο δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες όπως το άθροισμα, το ελάχιστο, ή μέγιστο, το πλήθος και τον μέσο όρο των στηλών που θα επιλέξετε. Τέλος, και αυτή η διαχείριση προσφέρει δυνατότητες εξαγωγής και εκτύπωσης.

Στην καρτέλα Αποθήκη-Υπηρεσίες στο Συμβάν μπορείτε να καταχωρήσετε είδη ή υπηρεσίες που αφορούν τον Συμβαλλόμενο για τον οποίο δημιουργείτε το Συμβάν. Έχετε τη δυνατότητα για τις υπηρεσίες ή τα είδη που καταχωρήσατε στο συμβάν να τιμολογήσετε, να εκτελέσετε μία αγορά  ή να καταχωρήσετε μία παραγγελία για τον συμβαλλόμενο αυτόματα μέσα από το συμβάν. 

Επιπλέον, στις Κινήσεις Συσκευών όπως και στις Κινήσεις του συνεργείου, προσφέρεται η δυνατότητα όταν καταχωρείτε μια συσκευή ή ένα όχημα αντίστοιχα στις κινήσεις, να σας παραπέμπει αυτόματα στη δημιουργία συμβάντος στο ημερολόγιο, εφόσον έχετε επιλέξει το check box Ενεργοποίηση Υπενθύμισης.

hmerologio

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι