Παρακολούθηση

Δημιουργήστε εύκολα προσφορές για τους πελάτες σας και παρακολουθήστε τες σωστά μέχρι την Τιμολόγησή τους χωρίς να σας ξεφεύγει τίποτα!

Οι προσφορές καταχωρούνται από τη διαχείριση παραγγελιών και εμφανίζονται σε ξεχωριστή καρτέλα στη διαχείριση πελατών, ενώ μπορούν εύκολα να μετασχηματιστούν σε παραγγελίες ή σε παραστατικά.

Στη διαχείριση των παραγγελιών επιλέγοντας το πλήκτρο Μετ. σε παραγγελία το οποίο ενεργοποιείται στην περίπτωση που φέρετε στην προβολή μία προσφορά, η προσφορά μετατρέπεται αυτόματα σε μια ίδια παραγγελία. Επίσης, στη διαχείριση πελατών στην καρτέλα προσφορές μπορείτε να δείτε την πληροφορία για την Κατάσταση της προσφοράς (Εκτελεσμένη, εκκρεμεί κ.τ.λ.) και τον Αριθμό της Παραγγελίας για εκείνες που έχουν μετατραπεί, πλέον, σε παραγγελία.

offer01

 

offer02

 

offer03

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι