Πληροφορία

Η εξαγωγή αναφορών πλούσιων σε πληροφορίες για τους πελάτες και τους προμηθευτές σας είναι μία εύκολη και απλή υπόθεση για την εφαρμογή σας.

Δείτε τις απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα μέσα από τα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα που μπορείτε να πάρετε με ελάχιστα κλικ τη στιγμή που τα χρειάζεστε!  

Πιο συγκεκριμένα, είναι στη διάθεσή σας δύο τρόποι αναζήτησης πληροφοριών

F3

Με το F3 στη διαχείριση Πελατών και Προμηθευτών μπορείτε να εκτελέσετε αναζήτηση με πολλαπλά κριτήρια και με αυτόματη προβολή της αντίστοιχης πληροφορίας.

Τα πεδία που θα εμφανιστούν στα φίλτρα αναζήτησης του F3 καθώς και οι στήλες με τις πληροφορίες που θα εμφανιστούν μόλις επιλέξετε εκτέλεση, τα ορίζετε εσείς από τις Παραμέτρους εφαρμογής, Αναζητήσεων.

f3f7

 

f3

Αφού, λοιπόν, ορίσετε τα Φίλτρα βάσει των οποίων θα αναζητήσετε πληροφορίες και επιλέξετε Εκτέλεση, θα εμφανιστεί η λίστα αποτελεσμάτων στην οποία έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία εγγραφή με διπλό κλικ και να μεταβείτε στην καρτέλα του Πελάτη ή του Προμηθευτή χωρίς, όμως, να κλείσει η λίστα αποτελεσμάτων του F3 η οποία μένει στο παρασκήνιο και στην οποία μπορείτε να επιστρέψετε όταν κλείσετε την καρτέλα του Πελάτη.

Από το πλήκτρο Εξαγωγή μπορείτε να εξάγετε τη λίστα εμφάνισης αποτελεσμάτων σε excel, κείμενο αρχείου, HTML , XML και σε εκτυπωτή.

Με δεξί κλικ πάνω στο grid της λίστας εμφάνισης μπορείτε να κάνετε Ομαδοποίηση στις εγγραφές σας π.χ. κατά επάγγελμα, ενώ έχετε δυνατότητες αύξουσας και φθίνουσας ταξινόμησης, αφαίρεσης στηλών, ορισμού του πλάτους τους, καθώς και να προσθέσετε υποσέλιδο.

f3 omdopoiisi

Στο υποσέλιδο μπορείτε να επιλέξετε με δεξί κλικ να εμφανιστούν τα αθροίσματα κάθε στήλης, η ελάχιστη τιμή, η μέγιστη, το πλήθος των εγγραφών ή ο μέσος όρος.

 

total

F7

Με το πλήκτρο F7 μπορείτε να εκτελέσετε αναζήτηση Πελατών και Προμηθευτών και να δείτε τα αποτελέσματα για τις πληροφορίες που εσείς θα ορίσετε από τις Παραμέτρους Εφαρμογής Αναζητήσεων Πελατών/Προμηθευτών, Πεδία Εμφάνισης F7.

f3f7

Οι πληροφορίες που επιλέγετε στις Παραμέτρους εφαρμογής είναι και πεδία αναζήτησης αλλά ταυτόχρονα και πεδία εμφάνισης.

Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε Πελάτες ή Προμηθευτές πληκτρολογώντας στο πεδίο Αυτόματη Αναζήτηση κάποιο στοιχείο από την εγγραφή που αναζητάτε χωρίς προηγουμένως να έχετε επιλέξει συγκεκριμένο πεδίο. Η εφαρμογή αυτόματα θα εμφανίσει τις εγγραφές που καλύπτουν το κριτήριο που πληκτρολογήσατε αναζητώντας το σε περισσότερα από ένα πεδία. Τα πεδία βάσει των οποίων επιθυμείτε να κάνετε αυτόματη αναζήτηση μπορείτε να τα επιλέξετε πατώντας το πλήκτρο που βρίσκεται δεξιά από το πεδίο Αυτόματη Αναζήτηση.

f7

Όπως στο F3 έτσι και στο F7 μπορείτε με δεξί κλικ πάνω στο grid της λίστας εμφάνισης να κάνετε ομαδοποίηση στις εγγραφές σας, να ορίσετε αύξουσα και φθίνουσα ταξινόμηση, να αφαιρέσετε στήλες, να ορίσετε το πλάτος τους και να προσθέσετε υποσέλιδο για να εμφανιστούν τα αθροίσματα κάθε στήλης, η ελάχιστη τιμή, η μέγιστη, το πλήθος των εγγραφών ή ο μέσος όρος.

Και στο F3 αλλά και στο F7 στην λίστα εμφάνισης επιλέγοντας το βελάκι που βρίσκεται δεξιά στον τίτλο κάθε στήλης μπορείτε να ορίσετε Προσαρμοσμένο Φίλτρο που θα σας φέρει τις συγκεκριμένες εγγραφές που επιθυμείτε.

prosarmosmeno filtro

Επιλέξτε τις περιόδους, επιλέξτε τα πεδία, ορίστε τα φίλτρα και δείτε αυτόματα και άμεσα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα που θα σας επιτρέψουν να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει την πιο κατάλληλη στιγμή!

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι