Πληροφορία - Είσοδοι Πελατών

Αναρωτιέστε αν έχετε καιρό να δείτε κάποια πελάτισσα στο σαλόνι ομορφιάς σας; Θέλετε να ξέρετε αν έχει μειωθεί η συχνότητα που σας επισκέπτεται; Τώρα μπορείτε με ελάχιστα κλικ και μάλιστα ορίζοντας συγκριμένο ημερομηνιακό διάστημα.  

Εάν έχετε Κομμωτήριο ή Κέντρο Αισθητικής και διαθέτετε τις εξειδικευμένες εμπορικές εφαρμογές PRISMA Win μπορείτε μέσα από την εκτύπωση Συνολικές Είσοδοι Πελατών να πάρετε άμεση πληροφόρηση για τον αριθμό των επισκέψεων που έκαναν οι πελάτες στο σαλόνι ομορφιάς για το ημερομηνιακό διάστημα που εσείς θα ορίσετε στα φίλτρα της εκτύπωσης, αλλά και τον αριθμό των επισκέψεων που έκανε συγκεκριμένος/οι πελάτης/ες για συγκεκριμένο διάστημα. Την εκτύπωση θα τη βρείτε στις πληροφοριακές εκτυπώσεις των κινήσεων.

eisodoi pelatwn

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι