Πληροφορία - PRISMA Win Live

Αιφνιδιάζεστε κάθε φορά που σας καλεί ένας πελάτης και ενώ συνομιλείτε  μαζί του για νέες παραγγελίες θα εύχεστε να θυμόσασταν τι τζίρο έχει κάνει και αν αξίζει τη γενναία έκπτωση που σας ζητάει; Το PRISMA Win Live έχει τη λύση!

H εφαρμογή PRISMA Win Live κάθε φορά που δέχεστε εισερχόμενη κλήση από πελάτη/προμηθευτή σας, σας εμφανίζει οθόνη που περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το όνομα, τον αριθμό, τον τζίρο της προηγούμενης χρήσης, τον τζίρο της τρέχουσας χρήσης και το υπόλοιπό του. Η δυνατότητα εξυπηρετεί στο να έχετε μια γρήγορη εικόνα για το οικονομικό προφίλ του καλούντος, ενώ είναι παραμετρική και μπορείτε να την επιλέξετε από τις Ρυθμίσεις εφαρμογής τσεκάροντας Προβολή πληροφοριών στις εισερχόμενες κλήσεις.

 

livecaller1                     livecaller2

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι