Τα Νέα της Megasoft

Προγραμματισμός - Πρότυπες παραγγελίες

Δαχειρίζεστε ετήσιες παραγγελίες ή ετήσια συμβόλαια συντήρησης;  Οι πωλήσεις σας χαρακτηρίζονται από περιοδικότητα; Η εφαρμογή σας, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε Πρότυπες παραγγελίες και να τις εκτελείτε όπως επιθυμείτε!

Η Διαχείριση Πρότυπα Παραγγελιών σας επιτρέπει να δημιουργείτε παραγγελίες για τους Πελάτες σας και να τις αποθηκεύετε ως πρότυπα. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις στον προγραμματισμό των πωλήσεων που χαρακτηρίζονται από περιοδικότητα και όχι μόνο!

Οι πρότυπες παραγγελίες παραμένουν πάντα σε εκκρεμότητα και στην κατάσταση χαρακτηρίζονται ως Πρότυπο (εικόνα2).

Στα Λοιπά Στοιχεία των Πρότυπων Παραγγελιών έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την Περιοδικότητα της παραγγελίας  από το σχετικό πλήκτρο (εικόνα3).

Επιλέγοντας Δημιουργία Παραγγελιών από Πρότυπα Πελάτων και εκτελώντας το φίλτρο που θα ορίσετε, στα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μόνο οι πρότυπες παραγγελίες, ώστε να τσεκάρετε εκείνες που θα γίνουν αντίγραφα κανονικών παραγγελιών σε εκκρεμότητα.

Επίσης, στη λίστα εμφάνισης μπορείτε να δείτε και την πληροφορία που αφορά την τελευταία ημερομηνία μετασχηματισμού της πρότυπης παραγγελίας (εικόνα4).

Στην αναζήτηση Παραγγελιών Πελατών επιλέγετε το checkbox Πρότυπα για να σας φέρει μόνο τις Πρότυπες Παραγγελίες (εικόνα5).

protipes paraggelies1

εικόνα 1

protipes paraggelies2

εικόνα 2

protipes paraggelies3

εικόνα 3

protipes paraggelies4

εικόνα 4

protipes paraggelies5

εικόνα 5

Επιπλέον, στις  Πρότυπες παραγγελίες στην Περιοδικότητα, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε η εβδομαδιαία επανάληψη της παραγγελίας να γίνεται μέχρι και κάθε 52 εβδομάδες γεγονός που σας επιτρέπει να καλύψετε και ετήσιες παραγγελίες ή άλλες περιπτώσεις όπως είναι τα ετήσια συμβόλαια συντήρησης κ.α.

protipes paraggelies6

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι