Σετ ειδών

Θέλετε να φτιάξετε σετ ειδών για τα προϊόντα της αποθήκης σας;  Συνθέσεις προϊόντων που θα τρέξουν για μία συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ή μία προσφορά; Από το PRISMA Win μπορείτε με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο!

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συνδυασμούς προϊόντων που θα αποτελούν σετ ( όπως για παράδειγμα έναν Η/Υ ή ένα καλάθι με ποτά, ξηρούς καρπούς και σοκολατάκια) από διάφορα είδη που εσείς θα καθορίσετε ποια θα είναι και σε ποια ποσότητα. Η διαδικασία για τη δημιουργία των σετ είναι πάρα πολύ απλή από την εργασία Σετ ειδών της Αποθήκης.

Αφού έχετε δημιουργήσει το σετ που επιθυμείτε, μπορείτε με δεξί κλικ επιλέγοντας αντιγραφή στοιχείων, κατόπιν Νέα Εγγραφή και στη συνέχεια δεξί κλικ και Επικόλληση Στοιχείων Σετ να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα παρόμοια Σετ, τροποποιώντας μόνο τις όποιες ελάχιστες διαφορές. Επιπλέον, στη Διαχείριση της Αποθήκης στην περίπτωση που επιχειρήσετε να διακόψετε τη Διακίνηση για κάποιο είδος που συμμετέχει σε σετ ειδών η εφαρμογή θα σας εμφανίσει αντίστοιχο προειδοποιητικό μήνυμα. 

Το πλήκτρο Ενημέρωση Τιμών ενημερώνει τις τιμές από τους τιμοκαταλόγους των ειδών που απαρτίζουν το σετ, μια διαδικασία που θα έχει ως αποτέλεσμα την μεταβολή και των τελικών τιμών του ίδιου του σετ.

set eidwn

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι