Θέλετε να ξέρετε ποια είναι τα είδη σας που σας αποφέρουν το μεγαλύτερο κέρδος;

Δείτε από ποια είδη κερδίζετε περισσότερο και προσαρμόστε την εμπορική σας πολιτική και τις προωθητικές σας κινήσεις ανάλογα. 

Στην εκτύπωση βλέπετε αναλυτικά για την τρέχουσα οικονομική χρήση και για κάθε είδος την ποσότητα των πωλήσεων, καθώς και την αξία τους. Αφαιρώντας το κόστος πωληθέντων (στην 3η στήλη) μπορείτε εύκολα να δείτε το μικτό σας κέρδος από κάθε είδος που εμπορεύεστε (στήλη 4). Έτσι, έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το ποιο είδος σας αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος, ώστε να επαναπρογραμματίσετε τις προωθητικές σας ενέργειες.

kerdosanaeidos

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι