fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Έχετε μόνο έναν εκτυπωτή στην κουζίνα σας, αλλά η παραγγελία θα πρέπει να μοιραστεί σε περισσότερα από ένα πόστα; Η λύση είναι απλή και εύκολη! 

Μέσα από τη σχεδίαση φόρμας στο POS μπορείτε να δώσετε εντολές στον εκτυπωτή, όπως αλλαγή σειράς, αλλαγή σελίδας, κοπή του χαρτιού, άνοιγμα συρταριού κτλ. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί την περίπτωση που σε μία κουζίνα ενός χώρου εστίασης υπάρχει ένας εκτυπωτής και η παραγγελία θα πρέπει να μοιραστεί σε περισσότερα από ένα πόστα. Ο χειριστής μπορεί να δώσει την εντολή για κοπή του χαρτιού σε οποιοδήποτε σημείο της εκτύπωσης και όσες φορές επιθυμεί!

pos ektypwsh paraggelias

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

Οι διανομείς σας πολλές φορές δυσκολεύονται να βρουν τη διεύθυνση ή ο πελάτης δεν ακούει το κουδούνι και θα εύχονταν να είχαν διαθέσιμες πληροφορίες για να επικοινωνήσουν μαζί τους ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος;

Μπορείτε να τους δώσετε εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται και τη δυνατότητα να είναι ευέλικτοι, ώστε να παραδίδουν άμεσα την παραγγελία και χωρίς καθυστερήσεις που σας στοιχίζουν!

Η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα να εμφανίσετε στις ετικέτες που εκτυπώνετε κατά την τιμολόγηση και τις πληροφορίες: Τηλέφωνο 1, Τηλέφωνο 2 και Κινητό του Πελάτη σας. Πιο συγκεκριμένα, στις Ρυθμίσεις ετικετών στο POS Manager θα δείτε διαθέσιμα προς επιλογή τα παραπάνω πεδία. 

dianomes

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Υπάρχουν ορισμένα είδη στα οποία δεν επιθυμείτε σε καμία περίπτωση να επιτρέπεται η έκπτωση; Αυτό σας το διασφαλίζει η POS εφαρμογή σας!

Επιλέγοντας την παράμετρο Δεν επιτρέπονται εκπτώσεις στις Επιλογές του είδους στη διαχείριση αποθήκης, κάθε φορά που ένας χειριστής προσπαθεί να κάνει έκπτωση κατά τη διαδικασία της τιμολόγησης στο συγκεκριμένο είδος θα εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα που θα τον ενημερώνει ότι αυτό δεν είναι εφικτό.  

asfaleia ekptoseis1

 

asfaleia ekptoseis2

 

Επιπλέον, στην τιμολόγηση όταν επιλέγετε συνολική έκπτωση, αλλά σε κάποιο ή κάποια είδη δεν επιτρέπεται να γίνει έκπτωση εμφανίζεται σχετικό προειδοποιητικό που σας ενημερώνει για ποια είδη σας έχετε ενεργοποιήσει να μην επιτρέπονται εκπτώσεις.

asfaleia ekptoseis3

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Θέλετε τις ώρες αιχμής να μπορείτε να εξυπηρετείτε πελάτες ταυτόχρονα χωρίς να δημιουργείται ουρά στο ταμείο; Με την εφαρμογή PRISMA Win μπορείτε.

Για παράδειγμα, τη στιγμή που εξυπηρετείτε έναν πελάτη και εκείνος σας λέει ότι ξέχασε να πάρει κάτι και ρωτά αν μπορεί να επιστρέψει στο ράφι για να το πάρει, εσείς μπορείτε να βάλετε σε αναμονή την έκδοση της απόδειξής του και να εξυπηρετήσετε τον επόμενο. Αυτό γίνεται επιλέγοντας το πλήκτρο Αναμονή και προχωρώντας  σε επόμενη έκδοση παραστατικού εξυπηρετώντας τον επόμενο πελάτη μέχρι ο πρώτος να επιστρέψει στο ταμείο.

anamonh tameiou

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Θέλετε να μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή από ποιες παραγγελίες προέρχονται οι αποδείξεις ή με ποιες αποδείξεις τιμολογήθηκαν οι παραγγελίες; Από την POS εφαρμογή σας μπορείτε!

Εμφάνιση σχετικών αποδείξεων - παραγγελιών στο POS Manager

Ο χειριστής από το POS Manager μπορεί να δει ποιες αποδείξεις προέρχονται από ποιες παραγγελίες και ποιες παραγγελίες τιμολογούνται σε ποιες αποδείξεις.

Στη λίστα των κινήσεων επιλέγοντας το + στην κίνηση μπορείτε να δείτε την οθόνη Σχετικά παραστατικά και να ενημερωθείτε με τους αριθμούς και τη σειρά των παραστατικών που έχουν συσχετιστεί με το επιλεγμένο παραστατικό.

Η συσχέτιση μπορεί να αφορά εκτέλεση παραγγελίας σε απόδειξη, αντικατάσταση απόδειξης με τιμολόγιο, ακύρωση παραστατικού ή είσπραξη.

sxetika parastatika

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι