Εκτελείτε παραλαβές με τιμή αγοράς σε κάποια είδη μηδενική ή μικρότερη από την προηγούμενη τιμή αγοράς και δεν επιθυμείτε να ενημερωθούν οι λοιποί τιμοκατάλογοι με τις νέες τιμές; Μην ανησυχείτε…

Όταν εκτελείτε τις Παραλαβές των ειδών σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μην ενημερώνονται οι λοιποί τιμοκατάλογοι όταν η τιμή αγοράς στην παραλαβή είναι 0, καθώς και να μην ενημερώνονται οι τιμοκατάλογοι στην περίπτωση που η τιμή αγοράς είναι μικρότερη από την προηγούμενη τιμή αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, στις Ρυθμίσεις των Παραλαβών θα βρείτε τις αντίστοιχες παραμέτρους για να τις επιλέξετε.

paralabes timokatalogoi

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Έχετε έναν αποθηκευτικό χώρο συνδεδεμένο στο ταμείο σας αλλά χρησιμοποιείτε και άλλους για διαχωρισμό προϊόντων (π.χ έτοιμα προϊόντα και πρώτες ύλες). Τι γίνεται, όμως, στην παραλαβή ή την απογραφή που γίνεται απευθείας από το POS;

Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε αποθηκευτικό χώρο για τις παραλαβές ή τις απογραφές σας, ανεξάρτητα από τον αποθηκευτικό χώρο που είναι συνδεδεμένο το ταμείο σας.

Ειδικά σε περιπτώσεις όπου οι αποθηκευτικοί χώροι χρησιμοποιούνται για διαχωρισμό προϊόντων (π.χ έτοιμα προϊόντα και πρώτες ύλες) και το ταμείο σας είναι συνδεμένο με την αποθήκη που βρίσκονται τα έτοιμα προϊόντα, σας δίνεται η δυνατότητα να απογράψετε, καθώς και να παραλάβετε πρώτες ύλες, απ’ ευθείας από το POS, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του ταμείου σας για σύνδεση με αποθηκευτικό χώρο από το POS Manager.

apothikeftikos xwros pos

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 

Θέλετε να γνωρίζετε τη στιγμή της Τιμολόγησης το υπόλοιπο του Πελάτη σας; Είναι κρίσιμης σημασίας για εσάς ο έλεγχος του πλαφόν του πελάτη σας όταν του εκδίδετε το παραστατικό;

Η εφαρμογή σας έχει τη λύση!

Από το Pos Manager στις Ρυθμίσεις Πελατών μπορείτε να ορίσετε την εμφάνιση του υπολοίπου του πελάτη, στην οθόνη έκδοσης παραστατικών.

Επιπλέον, κατά τη διαδικασία έκδοσης παραστατικών μπορείτε ενεργοποιώντας την παράμετρο Έλεγχος του πλαφόν του πελάτη στην έκδοση παραστατικού, να εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα για υπέρβαση του πλαφόν που έχετε ορίσει για κάθε πελάτη μέσα στην καρτέλα του.

plafon pelath

 

plafon pelath2.jpg

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

H POS εφαρμογή σας, σας προσφέρει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης για να την προσαρμόσετε στις δικές σας προτιμήσεις και στον τρόπο που θέλετε να δουλεύετε. Μέσα από το newsletter κάθε μήνα θα σας παρουσιάζουμε προτάσεις παραμετροποίησης που ενδεχομένως να σας ταιριάζουν και να σας ενδιαφέρουν.  

1.Επιλέγοντας Σχεδίαση στο POS μπορείτε να επιλέξετε στην οθόνη της Τιμολόγησης να εμφανιστεί το κουμπί Λοιπές εργασίες το οποίο μπορείτε να το επιλέξετε για να σας εμφανίσει οθόνη με όλες τις εργασίες που δεν έχετε σχεδιάσει στο κεντρικό μενού. Η δυνατότητα εξυπηρετεί τη σχεδίαση απλούστερων μενού τιμολόγησης, δεδομένου ότι μπορείτε να μη συμπεριλαμβάνετε κουμπιά που αντιστοιχούν σε εργασίες που δεν εκτελείτε συχνά.

loipes ergasies

2. Με το κουμπί Αλλαγή τιμοκαταλόγου στην τιμολόγηση, έχετε τη δυνατότητα πατώντας το να βλέπετε όλους τους διαθέσιμους τιμοκαταλόγους και αφού επιλέξετε κάποιον, να ενημερώνονται όλα τα είδη του παραστατικού με τις τιμές του νέου τιμοκαταλόγου, π.χ. αλλαγή από τιμοκατάλογο dine in σε τιμοκατάλογο take away. H αλλαγή των τιμών αφορά μόνο το συγκεκριμένο παραστατικό και δεν επηρεάζει τις τιμές των ειδών εν γένει.

allagh timokatalogou

 

Αν, όμως, θέλετε να αλλάξετε τελείως έναν τιμοκατάλογο και να ενημερώσετε τις τιμές του από έναν άλλον τιμοκατάλογο, μπορείτε να το κάνετε από το POS Manager. Πιο συγκεκριμένα, στα Δεδομένα της Διαχείρισης Αποθήκης, θα βρείτε το κουμπί Ενημέρωση Τιμοκαταλόγου το οποίο, αφού το επιλέξετε, σας εμφανίζεται αντίστοιχη οθόνη όπου επιλέγετε τον τιμοκατάλογο που θέλετε να ενημερώσετε, καθώς και εκείνον που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την ενημέρωση των τιμών. 

enhmerwsh timokatalogwn

 

 1. Στην οθόνη της τιμολόγησης μπορείτε να ρυθμίσετε αν επιλέξετε το ίδιο είδος παραπάνω από μία φορά και να καταχωρηθεί είτε σε ξεχωριστές γραμμές, αντίστοιχες με τις φορές που θα το επιλέξετε, είτε σε μία εγγραφή με την αντίστοιχη ποσότητα. Η ρύθμιση αυτή γίνεται από  τις ρυθμίσεις πωλήσεων του POS Manager, τσεκάροντας το check box Ομαδοποίηση Ειδών.

omadopoihsh eidwn

 Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 

Σας επισκέπτονται μεγάλες παρέες που συνήθως θέλουν να πληρώσουν ο καθένας τα δικά του; Κάντε τμηματική είσπραξη με απίστευτη ευκολία!

Μπορούμε να κάνουμε ολική είσπραξη ή τμηματικά αν ο κάθε πελάτης στην παρέα επιθυμεί να πληρώσει ξεχωριστά για τα είδη που έχει παραγγείλει. Επιλέγουμε το παραστατικό ή τα παραστατικά τα οποία επιθυμούμε να εισπράξουμε, και πατώντας το κουμπί με τη λίστα ανοιγουν όλα τα είδη του παραστατικού ώστε να κάνουμε μερική είσπραξη. Επιλέγουμε πωλητή (δηλαδή τον σερβιτόρο που θα κάνει την είσπραξη και που θα χρεωθεί το τραπέζι) και επιλέγουμε τα είδη τα οποία θέλουμε να εισπράξουμε. Στο κάτω μέρος της οθόνης προστίθεται το ποσό του κάθε είδους και εμφανίζεται το σύνολο για τα επιλεγμένα είδη που πρέπει να εισπράξουμε. Πατώντας το πλήκτρο Είσπραξη ανοιγει η οθόνη για να επιλέξουμε τον τρόπο πληρωμής

 

merikh eispraksi

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι