Χρειάζεστε πολυγλωσσικό περιβάλλον γιατί έχετε υπαλλήλους που μιλούν μόνο γερμανικά ή μόνο αγγλικά; Κανένα πρόβλημα! η εφαρμογή ή κάποιες διαχειρίσεις της μπορούν να μεταφραστούν σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε! 

Στις POS εφαρμογές οποιοσδήποτε χειριστής έχει τη δυνατότητα μετάφρασης των εφαρμογών σε οποιαδήποτε γλώσσα. Μπορείτε να διαμορφώσετε το περιβάλλον εργασίας στην επιθυμητή γλώσσα, μεταφράζοντας ανά εφαρμογή και ανά οθόνη κάθε λεκτικό του προγράμματος. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταφράσετε στα Γερμανικά την κύρια οθόνη της εφαρμογής Point of Sale.

Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα εξαγωγής σε αρχείο .xml, για μαζικές μεταφράσεις, χρησιμοποιώντας σχετικά εργαλεία. Αντίστοιχα, μπορείτε να ακολουθήσετε διαδικασία εισαγωγής του μεταφρασμένου αρχείου.

metafrash1

 

metafrash2

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 

H POS εφαρμογή σας, σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε εμπορική πολιτική ακόμα και από τον τελικό σταθμό συναλλαγής με τον πελάτη σας, αφού έχετε πλήρη εικόνα για τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του.

Όταν επιλέγετε πελάτη στην οθόνη της Τιμολόγησης μπορείτε στην αναζήτηση επιλέγοντας Προβολή να δείτε, εκτός από τα Βασικά Στοιχεία του, και τα Στατιστικά του Πελάτη σχετικά με το πλήθος των παραγγελιών του, τη συχνότητα που αγοράζει, αλλά και τους πόντους επιβράβευσης, ενώ στην καρτέλα Κινήσεις μπορείτε να δίνει με ακρίβεια τα στοιχεία κάθε κίνησης. Όλη αυτή η πληροφόρηση τη στιγμή της τιμολόγησης σας επιτρέπει τη στιγμή της συναλλαγής να προσφέρετε μία επιπλέον έκπτωση σε έναν πελάτη σας με μεγάλη συχνότητα ή ένα δωρεάν προϊόν σε ένα πελάτη με μεγάλο τζίρο.

statistika

 

pwlhseis

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Αυξήστε ακόμα περισσότερο την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών σας, απαλλαγείτε από το κόστος των εκτυπώσεων και τα χαρτάκια που κατακλύζουν την κουζίνα σας και δώστε στην επιχείρησή σας το πλεονέκτημα που κάνει τη διαφορά!

 Για τους χώρους εστίασης που δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς στους πελάτες τους και θέλουν να εκμεταλλευτούν όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας η Megasoft δημιούργησε τη διαχείριση PRISMA Win KDS Kitchen Display System ή αλλιώς οθόνη κουζίνας!

H εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε οθόνη αφής οποιασδήποτε ανάλυσης, μπορεί όμως να λειτουργήσει και με ποντίκι. Τοποθετείται στα σημεία παρασκευής δηλαδή στην κουζίνα, στο μπαρ ή στον μπουφέ και δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις παραγγελίες που πρέπει να εκτελεστούν

Το KDS λαμβάνει την παραγγελία από το POS σε πραγματικό χρόνο και  διατηρεί τη γρήγορη και αποτελεσματική ροή της κουζίνας κατά τις ώρες αιχμής. 

 

To KDS συμβάλλει στην καλή επικοινωνία και συνεργασία του προσωπικού, επιταχύνει και απλοποιεί τις διαδικασίες και εξασφαλίζει ότι δεν θα προκύψει φύρα για την επιχείρηση από την λάθος εκτέλεση κακογραμμένων παραγγελιών ή δεν θα ξεχαστεί κάποια παραγγελία γιατί κάποιο χαρτάκι από τον εκτυπωτή κουζίνας μπορεί να χάθηκε.

Η οθόνη αφής επιταχύνει και απλοποιεί τις λειτουργίες και αυξάνει την παραγωγικότητα του προσωπικού που απαρτίζει το πόστο. Το ΚDS αναλαμβάνει την αυτοματοποίηση, την εύκολη παρακολούθηση και τη διαχείριση των παραγγελιών και έτσι επιτρέπει στο προσωπικό της κουζίνας να εστιάζει περισσότερο στη δημιουργία υπέροχων και γευστικών πιάτων!

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Θέλετε να δείτε ποια τραπέζια είναι τα αγαπημένα των πελατών σας; Θέλετε να μάθετε ποια αίθουσα ή ποια σημεία του μαγαζιού σας προσελκύουν τους πιο πολλούς επισκέπτες ώστε να τα ενισχύσετε; 

Με την εκτύπωση Συγκεντρωτική Κατάσταση ανά Τραπέζι μπορείτε! Δείτε το πλήθος των ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει κάθε τραπέζι και το σύνολο των παραστατικών που έχουν εκδοθεί για το ημερομηνιακό διάστημα που θα ορίσετε από τα φίλτρα αναζήτησης.Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κίνηση των τραπεζιών σας ανά αίθουσα ξεχωριστά ή για όλες τις αίθουσες μαζί. Επίσης, μπορείτε να εμφανίσετε π.χ. τα 3 πρώτα τραπέζια με τη μεγαλύτερη κίνηση και αντίστοιχα τα 3 τελευταία τραπέζια με τη μικρότερη κίνηση, πληκτρολογώντας τον επιθυμητό αριθμό τραπεζιών στα αντίστοιχα φίλτρα ‘Πρώτα Τραπέζια’ και ‘Τελευταία Τραπέζια’. Η εκτύπωση σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τις προτιμήσεις των πελατών σας μέσα από αδιαμφισβήτητα στοιχεία τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε ώστε να διαμορφώσετε τον χώρο σας αντίστοιχα και να κατευθύνετε το προσωπικό σας κατάλληλα.

trapezia

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Θέλετε να ενημερώσετε τις τιμές των ειδών της Αποθήκης σας στο POS με νέες τιμές από κάποιον άλλο τιμοκατάλογο; Γίνεται και μάλιστα με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο!

Στο POS Manager στη διαχείριση της Αποθήκης μπορείτε  να ενημερώσετε πολύ εύκολα τις τιμές από τις τιμές ενός άλλου Τιμοκαταλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, στα Δεδομένα της Διαχείρισης Αποθήκης, προστέθηκε το κουμπί Ενημέρωση Τιμοκαταλόγου το οποίο σας εμφανίζει αντίστοιχη οθόνη όπου επιλέγετε τον τιμοκατάλογο που θέλετε να ενημερώσετε, καθώς και εκείνον που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την ενημέρωση των τιμών.  

metavolh timwn

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι