Τα Νέα της Megasoft

Διαβάστε επίσης

icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
περισσότερα...

icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
περισσότερα...

icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
περισσότερα...

icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
περισσότερα...

icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
περισσότερα...

Αδημοσίευτο

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται στο παραστατικό που εκτυπώνετε στον θερμικό εκτυπωτή το QR Code με τη διεύθυνση του πελάτη ώστε να μπορεί εύκολα να το σκανάρει ο διανομέας με τη φορητή του συσκευή και να μεταφέρεται στους χάρτες της Google και στις οδηγίες προς το σημείο αυτό.

Όταν καταχωρείτε ένα πελάτη, αλλά δεν έχετε διαθέσιμες τις συντεταγμένες της διεύθυνσής του για να τις καταχωρήσετε, πατώντας αποθήκευση του Πελάτη και εφόσον έχετε καταχωρήσει τη διεύθυνση και την πόλη, η εφαρμογή ψάχνει,  βρίσκει τις συντεταγμένες και τις αποθηκεύει στην καρτέλα του πελάτη στο αντίστοιχο πεδίο.

qrcode

Ο σωστός προγραμματισμός του προσωπικού, αλλά και των αποθεμάτων αποτελούν το κλειδί για τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας ενός καταστήματος λιανικής.

Το να μην είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τον αυξημένο όγκο πελατών που επισκέπτονται το κατάστημά μας σε μέρες και ώρες αιχμής, λόγω έλειψης προσωπικού ή λόγω έλειψης αποθεμάτων, είναι ένα λάθος το οποίο η επιχείρησή μας μπορεί να το πληρώσει ακριβά δημιουργώντας δυσαρεστημένους πελάτες λόγω πολύωρης αναμονής. Η κατανομή του όγκου της κίνησης στην επιχείρησή μας ακολουθεί ένα μοτίβο το οποίο καταγράφεται από την POS εφαρμογή μας μέσα από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται και μέσω της ιστορικότητας η εφαρμογή μας δείχνει ποιες είναι εκείνες οι ώρες της ημέρας ή εκείνες οι μέρες της εβδομάδας που η κίνηση είναι αυξημένη. Συγκεκριμένα, η εκτύπωση Πωλήσεις ανά ημέρα και ώρα απεικονίζει για τη χρονική περίοδο που εμείς θέλουμε και για τα ταμεία που θα επιλέξουμε, την κατανομή των πωλήσεων σε αξίες ανά ώρα. Με τον τρόπο αυτόν, γνωρίζουμε με ακρίβεια ποια βάρδια πρέπει να ενισχύσουμε με προσωπικό και σε ποια βάρδια δε χρειάζεται. Έτσι, μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως σε απαιτητικές περιόδους όπως αυτές των εκπτώσεων ή των εορτών.

Η πληροφορία είναι δύναμη…αξιοποιήστε την!

poliseis ana hmera wra

Εάν έχετε κατάστημα που κάνει διανομές των παραγγελιών προς τους πελάτες (π.χ. ταχυφαγείο), τότε σίγουρα θα θέλετε να έχετε άμεση εικόνα για το πού ακριβώς είναι τα σημεία παράδοσης των παραγγελιών. Μια διεύθυνση απλά δεν αρκεί για να σχεδιάσετε με τον βέλτιστο τρόπο τη σειρά παράδοσης των παραγγελιών από τους διανομείς. Μια απεικόνιση στους χάρτες Google, όμως, σας δίνει ρεαλιστική εικόνα και σας βοηθά παραδόσετε τις παραγγελίες με τη μέγιστη ταχύτητα.

maps1

Έτσι, στο ‘Κλείσιμο παραγγελίας’, στη λίστα με τις παραγγελίες που πρέπει να κλείσουν, πατώντας το εικονίδιο με τον χάρτη, να εντοπίζετε άμεσα τη διεύθυνση που πρέπει να παραδοθεί η παραγγελία στο Google maps, χωρίς να χρειαστεί να ανατρέξετε στα στοιχεία του πελάτη.

maps2

 

Οι πελάτες σας περνάνε καλά στο εστιατόριο – bar – cafe σας, και αυτό φαίνεται στο φιλοδώρημα… Πώς, όμως θα το διαχειριστείτε δωστά;

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε τα TIPS των σερβιτόρων που επιθυμούν να δώσουν οι πελάτες σας κατά την πληρωμή του λογαριασμού τους. Πιο συγκεκριμένα, στην οθόνη επιλογής τρόπων πληρωμής βρίσκεται το πλήκτρο Tip το οποίο το επιλέγετε για να συμπληρώσετε το ποσό που θα σας ορίσει ο πελάτης. Αφού πρώτα καταχωρήσετε το tip στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή του τρόπου πληρωμής. Όλα τα tips της ημέρας συνολικά, μπορείτε να τα δείτε από το POS Manager στις Κινήσεις.

tips