fbpx

Για να διευκολύνετε και να επιταχύνετε ακόμα περισσότερο την καταχώρηση παραγγελιών στην εφαρμογή σας όταν τα είδη διαθέτουν τροποποιητές, μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιείται το πλήκτρο κάθε τροποποιητή εφόσον το επιλέξετε και να μην είναι πλέον διαθέσιμο για επιλογή δεύτερη φορά (εικόνα1) . Η δυνατότητα: Απενεργοποίηση επιλεγμένων τροποποιητών είναι παραμετρική και μπορείτε να την επιλέξετε από τις ρυθμίσεις της Σχεδίασης (εικόνα2).

TROPOIHTES1

Εικόνα 1

 

TROPOIHTES2

Εικόνα 2

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 

Θέλετε να κάνετε μαζική είσπραξη σε διαφορετικούς πελάτες; Από την PRISMA Win POS εφαρμογή σας μπορείτε!

Στην Είσπραξη Ανεξόφλητων μπορείτε να κάνετε μαζική είσπραξη σε διαφορετικούς πελάτες ενώ, από την οθόνη με τις επιλογές σε τρόπους πληρωμής μπορείτε να επιλέξετε εκείνον που επιθυμεί για να πληρώσει ο πελάτης σας.

eispraksi

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Η εφαρμογή σας προσφέρει περισσότερη ευκολία και ταχύτητα στην Τιμολόγηση αφού σας επιτρέπει να κάνετε πολλαπλή επιλογή εγγραφών στην αναζήτηση ειδών!

Στην  οθόνη της αναζήτησης αν κάνετε κλικ στην στήλη του Κωδικού ή της Περιγραφής (και δεξιά) μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία εγγραφές και πατώντας στη συνέχεια το πλήκτρο Προσθήκη Επιλεγμένων έρχονται στην τιμολόγηση όλα τα επιλεγμένα είδη.

taxythta

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Δημιουργήστε πακέτα προσφορών και προσφέρετε ακαταμάχητους συνδυασμούς προϊόντων για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των πελατών σας και να κερδίσετε την αφοσίωσή τους!

Μέσα από τις POS εφαρμογές έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε εύκολα και απλά τα πακέτα  και τις προσφορές σας.

Στην αποθήκη μπορείτε να δημιουργήσετε είδη (combo), τα οποία θα απαρτίζονται από προϊόντα που τα διακινείτε ξεχωριστά, αλλά ένας συνδυασμός τους θα αποτελούν μέρος μιας προσφοράς.

Μπορείτε να ορίσετε τις ποσότητες κάθε προϊόντος που απαρτίζει το combo (για παράδειγμα μπορείτε να ορίσετε ότι το combo αποτελείται από 2 μερίδες πατάτες) και αν πρόκειται για προϊόντα που η τιμή τους εξαρτάται είτε από τις πρώτες ύλες, είτε από το μέγεθος, όπως για παράδειγμα η πίτσα, τότε μπορείτε να ορίσετε και τα επίπεδα μεγέθους.

Στην έκδοση του παραστατικού, εμφανίζονται αναλυτικά τα είδη που απαρτίζουν το combo, με τις ανάλογες ποσότητες και με μηδενικές τιμές, αφού υπάρχει η συνολική τιμή στο είδος που αφορά το combo.

Τα υποείδη του combo εκτυπώνονται στους ανάλογους εκτυπωτές κουζίνας, στα αντίστοιχα πόστα. Στους εκτυπωτές κουζίνας δίπλα στα υποείδη της προσφοράς εκτυπώνεται η λέξη ‘combo’, έτσι ώστε να γνωρίζει  ο παρασκευαστής πως αυτό το είδος αφορά μέρος προσφοράς. Εξυπηρετεί περιπτώσεις που τα είδη της προσφοράς μπορεί να προσφέρονται είτε σε διαφορετικό μέγεθος, είτε ποσότητα, είτε συσκευασία απ’ ότι όταν πωλούνται εκτός προσφοράς.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ένα υποείδος της προσφοράς. Για παράδειγμα, αν στο combo συμμετέχει και αναψυκτικό το οποίο αφήνεται στην προτίμηση του πελάτη σας, μπορείτε να επιλέξετε το αναψυκτικό την ώρα που εκδίδετε την απόδειξη.

Παράλληλα το πλούσιο reporting που διαθέτει η εφαρμογή θα σας δείξει αν η προωθητική ενέργεια είναι επιτυχημένη ή όχι και ανάλογα θα σχεδιάσετε τις επόμενες

 

COMBO

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

Ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου προσφέρουν οι εφαρμογές PRISMA Win POS, μέσα από τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε και να εκτελέσετε εξωτερικές εφαρμογές, όπως οποιασδήποτε μορφής αρχεία, εφαρμογές, ή ιστοσελίδες, απευθείας μέσα από το POS, χωρίς να είναι απαραίτητη η έξοδος από το περιβάλλον του Point Of Sale.

Από το POS Manager στην επιλογή Εξωτερικά εργαλεία των Ρυθμίσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες συντομεύσεις για αρχεία, εφαρμογές ή ιστοσελίδες δίνοντας την ονομασία της προτίμησής σας για κάθε συντόμευση.

Για παράδειγμα, σε επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες κάνουν delivery και έχουν ιστοσελίδα μέσω της οποίας γίνονται παραγγελίες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση, έτσι ώστε απευθείας να μεταβαίνει ο χειριστής στο site της επιχείρησης από όπου παρακολουθεί τις παραγγελίες, γλιτώνοντας, έτσι, πολύτιμο χρόνο σε μέρες και ώρες αιχμής.

Για πελάτες που έχετε δημιουργήσει ένα λογιστικό φύλλο (excel), ειδικά προσαρμοσμένο για αυτούς, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση, έτσι ώστε απευθείας να προβάλλει ο χειριστής το excel μέσα από το POS.

Αντίστοιχα, μπορείτε να επιλέξετε να ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή ή βοηθητικό αρχείο από τα windows.

Exoterika ergaleia01

 

Exoterika ergaleia02

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι