Customer Loyalty

H αφοσίωση των πελατών είναι από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία κάθε επιχείρησης και ιδιαίτερα κρίσιμη για την επιτυχία της!

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι πελάτες που ανήκουν σε ένα πρόγραμμα πελατειακής αφοσίωσης μιας επιχείρησης αγοράζουν με μεγαλύτερη συχνότητα και ξοδεύουν πολλαπλάσια από τους πελάτες της επιχείρησης που δε συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επιπλέον, το πρόγραμμα επιβράβευσης κάνει τους πελάτες πιο πιστούς, ωθώντας τους να πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες αγορές!

Η Megasoft προσφέρει εξειδικευμένη διαχειρίση Loyalty Card (module), που είναι ιδιαίτερα φιλική και εύχρηστη και υποστηρίζει κάθε απαίτηση των επιχειρήσεων στη διαχείριση προγραμμάτων πιστότητας.

Το module της POS εφαρμογής για τις λιανικές πωλήσεις ή για την Εστίαση προσφέρει τη δυνατότητα επιβράβευσης των πελατών, αρχικά με τη συλλογή των πόντων είτε από τα είδη της αποθήκης της, είτε από τη συνολική αξία κάθε αγοράς του πελάτη και στη συνέχεια την εξαργύρωσή τους με δώρα (είδη με 100% έκπτωση) ή με έκπτωση στο σύνολο της αξίας του παραστατικού. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ορισμού εκπτώσεων που θα ισχύουν κατά περίπτωση για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

 loyalty

 

 

LOYALTYCARD2JPG

 

Οι εκπτώσεις ορίζονται σε ομάδες ειδών ή σε διαφορετικές κατηγορίες πελατών, όπως για παράδειγμα το προσωπικό της επιχείρησης, πελάτες χονδρικής κ.ά

 

myrealtimeLoyalty card online

Η Megasoft καλύπτει και τις περιπτώσεις επιχειρήσεων με περισσότερα από ένα καταστήματα ή franchise με τη λύση Loyalty Card online  η οποία, χωρίς να απαιτεί online σύνδεση μεταξύ υποκαταστημάτων, συγκεντρώνει στο cloud όλους τους πόντους του πελάτη σε πραγματικό χρόνο από όποιο κατάστημα και αν ψωνίζει κάθε φορά, έτσι ώστε να ενημερώνεται η κάρτα μέλους του με τους διαθέσιμους πόντους και να τους εξαργυρώνει στη συνέχεια σε οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμεί!

 

 

 

 

Loyalty Card χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς που εξασφαλίζει και προστατεύει την αξία των πελατών και δημιουργεί μαζί τους μία μακροχρόνια σχέση!

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι