Ελάχιστο όριο παραγγελίας

Πουλάτε take away και delivery και είναι πολύ σημαντικό το να έχετε ελάχιστη παραγγελία για τις διανομές; H εφαρμογή σας προσφέρει την ευελιξία να ορίσετε τη μικρότερη αξία για τη λήψη και παράδοση της παραγγελίας στον χώρο του πελάτη σας.

Ορίστε ελάχιστο όριο παραγγελίας ανά κατηγορία πώλησης.

Για παράδειγμα μπορείτε στο delivery να ορίσετε ελάχιστη παραγγελία 3€ αλλά στο take away μπορείτε να δώσετε ένα μπουκάλι νερό που κοστίζει 0,50€.

Πιο συγκεκριμένα, στις ρυθμίσεις της κατηγορίας πώλησης στο πεδίο Μικρότερη Αξία Έκδοσης μπορείτε να ορίσετε τη μικρότερη αξία που επιθυμείτε.

mikroterh aksia ekdoshs

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι