Εμπειρία πελάτη - Στατιστικά πελατών

H POS εφαρμογή σας, σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε εμπορική πολιτική ακόμα και από τον τελικό σταθμό συναλλαγής με τον πελάτη σας, αφού έχετε πλήρη εικόνα για τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του.

Όταν επιλέγετε πελάτη στην οθόνη της Τιμολόγησης μπορείτε στην αναζήτηση επιλέγοντας Προβολή να δείτε, εκτός από τα Βασικά Στοιχεία του, και τα Στατιστικά του Πελάτη σχετικά με το πλήθος των παραγγελιών του, τη συχνότητα που αγοράζει, αλλά και τους πόντους επιβράβευσης, ενώ στην καρτέλα Κινήσεις μπορείτε να δίνει με ακρίβεια τα στοιχεία κάθε κίνησης. Όλη αυτή η πληροφόρηση τη στιγμή της τιμολόγησης σας επιτρέπει τη στιγμή της συναλλαγής να προσφέρετε μία επιπλέον έκπτωση σε έναν πελάτη σας με μεγάλη συχνότητα ή ένα δωρεάν προϊόν σε ένα πελάτη με μεγάλο τζίρο.

statistika

 

pwlhseis

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι