Δείτε τα σημεία παραδόσεων των παραγγελιών στο google maps

Εάν έχετε κατάστημα που κάνει διανομές των παραγγελιών προς τους πελάτες (π.χ. ταχυφαγείο), τότε σίγουρα θα θέλετε να έχετε άμεση εικόνα για το πού ακριβώς είναι τα σημεία παράδοσης των παραγγελιών. Μια διεύθυνση απλά δεν αρκεί για να σχεδιάσετε με τον βέλτιστο τρόπο τη σειρά παράδοσης των παραγγελιών από τους διανομείς. Μια απεικόνιση στους χάρτες Google, όμως, σας δίνει ρεαλιστική εικόνα και σας βοηθά να παραδόσετε τις παραγγελίες με τη μέγιστη ταχύτητα.

Έτσι, στο Κλείσιμο παραγγελίας, στη λίστα με τις παραγγελίες που πρέπει να κλείσουν, πατώντας το εικονίδιο με τον χάρτη εντοπίζετε άμεσα τη διεύθυνση που πρέπει να παραδοθεί η παραγγελία στο Google maps, χωρίς να χρειαστεί να ανατρέξετε στα στοιχεία του πελάτη.

dianomes

Επιλέγοντας όλες τις εκκρεμείς παραγγελίες προς παράδοση και πατώντας το κουμπί του χάρτη, θα προβληθούν όλα τα σημεία διανομής των επιλεγμένων παραγγελιών στον χάρτη. Μέσα από τον χάρτη ο διανομέας έχει τη δυνατότητα να κρατήσει μόνο τους κοντινούς προορισμούς που εξυπηρετούν το δρομολόγιό του και να από-επιλέξει σημεία που είναι πιο μακριά, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Αφαιρώντας τους προορισμούς που δεν εξυπηρετούν το δρομολόγιο της διανομής θα αφαιρεθούν αυτόματα και οι αντίστοιχες προς εκτέλεση παραγγελίες και θα παραμείνουν σε κατάσταση εκκρεμότητας.

 

map1

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι