Πολυγλωσσικό περιβάλλoν

Χρειάζεστε πολυγλωσσικό περιβάλλον γιατί έχετε υπαλλήλους που μιλούν μόνο γερμανικά ή μόνο αγγλικά; Κανένα πρόβλημα! η εφαρμογή ή κάποιες διαχειρίσεις της μπορούν να μεταφραστούν σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε! 

Στις POS εφαρμογές οποιοσδήποτε χειριστής έχει τη δυνατότητα μετάφρασης των εφαρμογών σε οποιαδήποτε γλώσσα. Μπορείτε να διαμορφώσετε το περιβάλλον εργασίας στην επιθυμητή γλώσσα, μεταφράζοντας ανά εφαρμογή και ανά οθόνη κάθε λεκτικό του προγράμματος. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταφράσετε στα Γερμανικά την κύρια οθόνη της εφαρμογής Point of Sale.

Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα εξαγωγής σε αρχείο .xml, για μαζικές μεταφράσεις, χρησιμοποιώντας σχετικά εργαλεία. Αντίστοιχα, μπορείτε να ακολουθήσετε διαδικασία εισαγωγής του μεταφρασμένου αρχείου.

metafrash1

 

metafrash2

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι