Εξωτερικά εργαλεία μέσα στο περιβάλλον του POS

Ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου προσφέρουν οι εφαρμογές PRISMA Win POS, μέσα από τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε και να εκτελέσετε εξωτερικές εφαρμογές, όπως οποιασδήποτε μορφής αρχεία, εφαρμογές, ή ιστοσελίδες, απευθείας μέσα από το POS, χωρίς να είναι απαραίτητη η έξοδος από το περιβάλλον του Point Of Sale.

Από το POS Manager στην επιλογή Εξωτερικά εργαλεία των Ρυθμίσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες συντομεύσεις για αρχεία, εφαρμογές ή ιστοσελίδες δίνοντας την ονομασία της προτίμησής σας για κάθε συντόμευση.

Για παράδειγμα, σε επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες κάνουν delivery και έχουν ιστοσελίδα μέσω της οποίας γίνονται παραγγελίες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση, έτσι ώστε απευθείας να μεταβαίνει ο χειριστής στο site της επιχείρησης από όπου παρακολουθεί τις παραγγελίες, γλιτώνοντας, έτσι, πολύτιμο χρόνο σε μέρες και ώρες αιχμής.

Για πελάτες που έχετε δημιουργήσει ένα λογιστικό φύλλο (excel), ειδικά προσαρμοσμένο για αυτούς, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση, έτσι ώστε απευθείας να προβάλλει ο χειριστής το excel μέσα από το POS.

Αντίστοιχα, μπορείτε να επιλέξετε να ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή ή βοηθητικό αρχείο από τα windows.

Exoterika ergaleia01

 

Exoterika ergaleia02

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι